Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι που καλύπτει μια ολόκληρη πλευρά σε 5ωροφη πολυκατοικία δημιούργησε Έλληνας καλλιτέχνης στην Πάτρα.
Στην εντυπωσιακή δημιουργία απεικονίζεται η Μελίνα Μερκούρη με φόντο τον Παρθενώνα ενώ η εικόνα συμπληρώνεται από τον τίτλο της εμβληματικής ταινίας με πρωταγωνίστρια την Μελίνα «Ποτέ την Κυριακή» και το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά».
Η δημιουργία αυτή του Κλεομένη Κωστόπουλου αποτυπώθηκε στην πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου και Θεμιστοκλέους στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Festival Πάτρας | ArtWalk 5.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.