Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι που καλύπτει μια ολόκληρη πλευρά σε 5ωροφη πολυκατοικία δημιούργησε Έλληνας καλλιτέχνης στην Πάτρα.
Στην εντυπωσιακή δημιουργία απεικονίζεται η Μελίνα Μερκούρη με φόντο τον Παρθενώνα ενώ η εικόνα συμπληρώνεται από τον τίτλο της εμβληματικής ταινίας με πρωταγωνίστρια την Μελίνα «Ποτέ την Κυριακή» και το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά».
Η δημιουργία αυτή του Κλεομένη Κωστόπουλου αποτυπώθηκε στην πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου και Θεμιστοκλέους στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Festival Πάτρας | ArtWalk 5.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.