Η Χύτρα με το Χρυσάφι

Η Χύτρα με το Χρυσάφι

Παιδικό θέατρο για παιδιά από 2 ετών εμπνευσμένο από παραδοσιακό Ιρλανδικό παραμύθι

xytra
Ο «άτυχος» Νάιλ Ο Λίρι, καθόταν μια μέρα στη λιακάδα και ονειροπολούσε… Και τι δε θα έκανε εάν είχε την τύχη με το μέρος του έστω για μια φορά στη ζωή του. Και φαίνεται πως τελικά η τύχη του χαμογέλασε γιατί εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ένα ξωτικό με μια χύτρα γεμάτη χρυσάφι! Και τι θα κάνει λοιπόν; Θα βαλθεί να πιάσει το ξωτικό για να αρπάξει τη χύτρα; Μήπως τελικά το χρυσάφι είναι στα δικά μας χέρια και μυαλό;

Ο Θωμάς Κινδύνης και η «Παραμυθένια Ορχήστρα» του μας καλούν σ’ ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι στην Ιρλανδία, όπου ένα ξωτικό, μια χύτρα γεμάτη χρυσάφι και ο Νάιαλ Ο Λίρι που λαχταρούσε να έχει τα καλά των άλλων, θα μας φέρουν πιο κοντά στην αυτογνωσία. Μπορεί το «άλλο» να είναι «φανταχτερό», «πολύτιμο» και «λαχταριστό» όμως τελικά ίσως ο δικός σου δρόμος και ο δικός σου «αληθινός» θησαυρός να βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου και να πρέπει εσύ να σηκώσεις τα μανίκια σου για να τον κάνεις να λάμψει!

Με την ευφάνταστη και γεμάτη χιούμορ σκηνοθεσία της Άννας Σεβαστής Τζίμα η «Χύτρα με το Χρυσάφι» απευθύνεται σε όλη την οικογένεια για παιδιά από 2 έως 102 ετών κι αποτελεί περισσότερο μια μουσικό-θεατρική εμπειρία αφού τίποτε δεν έχει κοινό με οτιδήποτε άλλο έχετε βιώσει!

Info
Διασκευή-τραγούδια-σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Κλείσιμο
Μουσική διδασκαλία, Μουσική διεύθυνση: Θωμάς Κινδύνης
Την Παραμυθένια Ορχήστρα αποτελούν οι: Άννα Σ. Τζίμα, Βάγια Τσιμάρα, Δανάη Στεργίου, Δημήτρης Σκούρτης, Μαρία Ιωάννου, Σελήνη Φιλιππιτζή, Στεφανία Πολλάκη, Χαρά Παπαμιχαλοπούλου.
Τιμές εισιτηρίων: 10€ – Οικογενειακό ( 3 άτομα +): 8€ – Ομαδικό και Μέλη (10 άτομα +): 7€
Διάρκεια: 60 λεπτά
Παραστάσεις: από 17 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 15.00 μ.μ. έως 5 Μαΐου
Θέατρο Μορφές Έκφρασης, Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα (απέναντι από το Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς), Τηλ: 210 3464903 – 210 3464002
Προπώληση: Ticketservices, Public
Πληροφορίες/κρατήσεις για σχολικές παραστάσεις Βλασία Βερβέρη Τ: 6944 65 98 65
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης