H «Retro Band» των εορτών!

H «Retro Band» των εορτών!

Οι «The Swingin' Cats», μια ελληνική ρετρό μπάντα Παραμονή, Ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά και στην αλλαγή του χρόνου θα βρίσκονται στην Roof Stage του Gazarte

retro-band
7 swing «γάτες» - η Εύα Τσάχρα, ο Γιώργος Ζερβός, ο Στάθης Παρασκευόπουλος, ο Γιώργος Κουρέλης, ο Δημήτρης Καλονάρος, ο Δημήτρης Καραγιάννης και ο Βαγγέλης Κατσαρέλης- έχουν αναλάβει από ένα ρόλο -του τραγουδιού, της ηλεκτρικής κιθάρας, του κοντραμπάσου, των πλήκτρων, των τυμπάνων, του σαξοφώνου και της τρομπέτας αντίστοιχα σε τρείς μουσικές συναντήσεις -τις γιορτινές ημέρες του Δεκεμβρίου.

Οι συστάσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα της μπάντας στην οποία βρήκα το ανανεωμένο βιογραφικό τους και το παραθέτω συνοπτικά εδώ: «Οι "The Swingin' Cats" μετρούν σχεδόν 10 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχουν κυκλοφορήσει 2 δίσκους με την παλαιότερη τους σύνθεση, ως "Penny & The Swingin' Cats" ("Ρετρό" &"Εξωτικό Χαρμάνι").

Μετά την ραδιοφωνική επιτυχία των τραγουδιών "Εξωτικό Χαρμάνι" και "Μ' αρέσεις Μ' αρέσεις", αυτή την περίοδο ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο single του 3ου δίσκου τους με τίτλο "Μοιραίο Βράδυ".
The Swingin' Cats - Μοιραίο Βράδυ (Official Video)


Έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως : Έλενα Παπαρίζου (έχουν ηχογραφήσει μαζί το τραγούδι του Μίμη Πλέσσα "Crazy Girl" για το δίσκο της Έλενας "Ουράνιο Τόξο"), Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, κα.

Στο ενεργητικό τους καταγράφονται επίσης αρκετά support acts σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας όπως οι:«Thievery Corporation», «Parov Stelar», «Marc Almond» , «Imany», «Jive Aces», «Royal Crown Revue», «Puppini Sisters».

Η ενωμένη μουσική παρέα Παραμονή, Ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά και στην αλλαγή του χρόνου θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού, σε τρείς λαμπερές νύχτες στο Roof Stage του Gazarte, με φόντο τη συγκλονιστική θέα στο βιομηχανικό Γκάζι και τον βράχο της Ακρόπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης