Η Κατερίνα στους Ανεμιστές!

Η Κατερίνα στους Ανεμιστές!

Η Κατερίνα Πολέμη, τραγουδοποιός και συνθέτις της νεότερης γενιάς καλλιτεχνών, συμμετέχει στην πρώτη βραδιά του Anemi Festival, μιας μουσικής συνάντησης στην Χώρα της Φολέγανδρου

anemistes
Η Κατερίνα Πολέμη γεννήθηκε στο Λονδίνο από Βραζιλιάνα μητέρα και Έλληνα πατέρα.

Αυτή η σύμπραξη των τριών χωρών, δε θα μπορούσε να μείνει αχαρακτήριστη και να μην ευοδώσει δημιουργικότητα και ταλέντο.

Το Berklee College of Music ήταν ο χώρος όπου η νέα καλλιτέχνις σπούδασε μουσική.

Η ένταξη της στον κύκλο των συνθετών ξεκίνησε γράφοντας την μουσική για την θεατρική παράσταση “Ευρυδίκη” σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου όπου και έλαβε το βραβείο καλύτερης μουσικής.
anemistes-1
Κλείσιμο

‘Έπειτα, συνέχισε γράφοντας μουσική για θεατρικές παραστάσεις αλλά και για τον κινηματογράφο, συνθέτοντας για την ταινία «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη όπου και ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης μουσικής από τη Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Το Anemi Festival στην Φολέγανδρο φιλοξενεί την Κατερίνα Πολέμη στις 26 Ιουλίου, την πρώτη ημέρα της μουσικής συνάντησης.

Για την παρουσία της διαβάζουμε σχετικά σε ένα ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών: «Η βραβευμένη συνθέτις και ταλαντούχα ερμηνεύτρια, –μαζί με τον επίσης βραβευμένο Βαγγέλη Τούντα στο βιολί–, θα διαλέγει ελληνικά τραγούδια αγάπης, γνωστά ξενόγλωσσα και δικά της κομμάτια, συνδυάζοντας τις εικόνες και τα ακούσματα που έχει αποκτήσει από την μουσική της πορεία σε Ελλάδα, Βραζιλία αλλά και το Λονδίνο για να μας μαγέψει με την παράσταση «Αγάπη, love, amor».

Το Anemi Festival πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Φολέγανδρου, φιλοξενώντας σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, σε μια συνάντηση στη Χώρα του νησιού και στο λιμάνι του Καραβοστάση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης