Τι αποκαλύπτουν οι νέες φωτογραφίες του Game of thrones

Τι αποκαλύπτουν οι νέες φωτογραφίες του Game of thrones

Οι πέντε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο νέο τεύχος του Entertainment Weekly δείχνουν βασικούς ήρωες της σειράς σε νέες περιπέτειες (SPOILER ALERT!)

Τι αποκαλύπτουν οι νέες φωτογραφίες του Game of thrones
Σας έλειψε το Game of thrones
; Υπομονή, απέμεινε λιγότερο από ένας μήνας για την πρεμιέρα του έκτου κύκλου. Εν τω μεταξύ μπορούμε να ρίξουμε μία ματιά στις πέντε καινούργιες φωτογραφίες που περιέχει το πλούσιο αφιέρωμα του Entertainment Weekly
Κλείσιμο
-το οποίο φιλοξενεί επίσης πανέμορφα covers στις «Κυρίες του Game of thrones”- και να συζητήσουμε τις ιστορίες που κρύβει η καθεμία, σε συνδυασμό και με το επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από δυόμισι εβδομάδες. Και για την περίπτωση που δεν το προσέξατε στην εισαγωγή, SPOILER ALERT για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τον πέμπτο κύκλο και όσους δεν θέλουν να ακούσουν το παραμικρό σενάριο σχετικά με το τι έπεται.



Έπειτα από μία ανάπαυλα μίας σεζόν, ο Μπραν Σταρκ επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Μαζί του στη φωτογραφία βλέπουμε και το Κοράκι με τα Τρία Μάτια, το οποίο για να εμφανιστεί στον νέο κύκλο έχει περάσει από μπαρμπέρικο για να κόψει μακριά μαλλιά και γενειάδα (απλά θυμηθείτε πώς ήταν στον τέταρτο κύκλο). Ολόκληρος Μαξ Φον Σίντοφ εντάχθηκε στο καστ, να μην τον προβάλλουμε λίγο καλύτερα; Αν είναι να ριψοκινδυνέψουμε μία εικασία, θα λέγαμε ότι η φωτογραφία αυτή είναι από ένα από τα οράματα του Μπραν, σαν αυτό που είδαμε στο τρέιλερ, αλλά λιγότερο τρομακτικό (στο τρέιλερ είχε από πίσω του τον Βασιλιά της Νύχτας). Απομένει να δούμε πού θα χρησιμεύσουν όλα αυτά τα μαθήματα του Μπραν



Η Νταινέρυς έχει μπλέξει για τα καλά, καθώς βρίσκεται πια στα χέρια των Ντοθράκι και ο μόνος από τους δράκους της που κυκλοφορεί ελεύθερος προτιμά να κόβει βόλτες και να καταβροχθίζει άτυχα πρόβατα παρά να σώσει τη μητέρα του από τις κακουχίες (κάνε παιδιά να δεις καλό, σου λένε μετά). Αν θυμάστε και από το τρέιλερ, η Καλίσι οδηγείται στην πρωτεύουσα των Ντοθράκι, μια και ο συγκεκριμένος λαός έχει ένα συγκεκριμένο έθιμο για τις χήρες των Καλ και είναι αυστηροί στην τήρησή του.



Εν τω μεταξύ, πίσω στη Μηρήν, κάποιος πρέπει να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, τώρα που λείπει η Νταινέρυς. Ο κλήρος φαίνεται να έχει πέσει στον Βάρυς και τον Τύριον, ο οποίος αναλαμβάνει για μία ακόμη φορά τη διοίκηση μίας πόλης που βρίσκεται στα πρόθυρα έκρηξης. Εδώ βλέπουμε το δίδυμο σε μία εξόρμηση στους δρόμους της Μηρήν, στο πλαίσιο της επαναπροσέγγισης των φτωχών υπηκόων.



Άσχημα νέα για την Άρυα, μια και οι δρόμοι του Μπράαβος δεν φαίνονται ιδιαίτερα επιεικείς στα φτωχά άτομα με αναπηρία. Στη φωτογραφία παρουσιάζεται αιμόφυρτη να κραδαίνει ένα ραβδί απέναντι ενδεχομένως σε κάποιον επιτιθέμενο. Θα τη βοηθήσει καθόλου η εκπαίδευσή της;



Ο Τζέιμι Λάνιστερ ποζάρει με τον Τζέρεμι Ποντέσουα. Αν αναλογιστούμε ότι ο τελευταίος σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν, το σκηνικό ανήκει στο πλοίο που έχει πάρει ο Τζέιμι από το Ντορν, μεταφέροντας το άψυχο κορμί της κόρης του στη μητέρα της, Σέρσεϊ. Έχοντας χάσει ήδη τα δύο τους παιδιά και με τη Σέρσεϊ ταπεινωμένη από τον Υψηλό Σπουργίτη και τους φανατικούς πιστούς που κόβουν και ράβουν στο Κινγκς Λάντινγκ, απομένει να δούμε πώς θα αντιδράσει το πιο αμφιλεγόμενο ζευγάρι του Γουέστερος.



Και μιλώντας για αμφιλεγόμενα ζευγάρια, εδώ βλέπουμε τη Σάνσα, η οποία αφού εγκατέλειψε όπως-όπως τη συζυγική στέγη, κατάφερε να επιζήσει έπειτα από το σάλτο μορτάλε που έκανε μαζί με τον Θήον από τα τείχη του Γουίντερφελ και μαζί περιπλανιούνται στο δάσος. Στο τρέιλερ βλέπουμε, βέβαια, να τους προλαβαίνουν οι άνθρωποι των Μπόλτον.

Και ναι. Ο Τζον Σνόου απουσιάζει και από αυτό το σετ φωτογραφιών. Καμία έκπληξη, βέβαια, μια και όλοι οι συντελεστές επιμένουν ότι είναι νεκρός. Αυτό θα το επιβεβαιώσουμε -ή όχι- στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, κύριοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης