Τα νέα «διαμάντια» του Netflix

Τα νέα «διαμάντια» του Netflix

Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε τέσσερις νέες σειρές για την άνοιξη, με το “Daredevil” να κλέβει την παράσταση

Τα νέα «διαμάντια» του Netflix
Αυτή την εποχή το Netflix είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στον χώρο της ψυχαγωγίας. Χθες, Τετάρτη, απέδειξε άλλη μία φορά ότι αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διάθεσης ούτε μίας, ούτε δύο, αλλά τεσσάρων νέων σειρών μέσα στην άνοιξη μέσα από την ψηφιακή του πλατφόρμα. Τα νέα προγράμματα πρόκειται να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων. Οι πρεμιέρες θα έχουν χρονικό περιθώριο δύο εβδομάδων μεταξύ τους (πλην της τελευταίας), προκειμένου να έχει το κοινό την άνεση να βλέπει το σύνολο των επεισοδίων της μίας σειράς (υπενθυμίζεται ότι το Netflix ανεβάζει μέσα σε μία μέρα ολόκληρο των κύκλο της κάθε σειράς του) προτού προχωρήσει στην επόμενη. Οι κύκλοι όλων των σειρών αποτελούνται από 13 επεισόδια έκαστος.

Κλείσιμο


Την Παρασκευή 6 Μαρτίου θα κάνει το ντεμπούτο της η κωμική σειρά “Unbreakable Kimmy Schmidt”, η οποία μας παρουσιάζει τη ζωή της Κίμι (Έλι Κάμπερ), η οποία δραπετεύει από τα νύχια μίας καμένης αίρεσης και αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή στη Νέα Υόρκη.

Στις 20 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το “Bloodline”, μία δραματική σειρά από τους δημιουργούς του “Damages”. Όταν ο μεγαλύτερος αδελφός -και το μαύρο πρόβατο- της οικογένειας Ρέιμπερν γυρίζει στο σπίτι, επιστρέφουν μαζί του και τα ένοχα μυστικά της οικογένειας.

Μία ακόμη κωμική σειρά ανεβαίνει στην πλατφόρμα του Netflix στις 8 Μαΐου. Το “Grace and Frankie” έχει ως επίκεντρο τους ομώνυμους χαρακτήρες. Ένα ζευγάρι άσπονδων φίλων των οποίων οι ζωές γίνονται άνω κάτω όταν οι άνδρες τους τους ανακοινώνουν ότι θα τις εγκαταλείψουν για να παντρευτεί ο ένας τον άλλον! Στο καστ βλέπουμε ηχηρά ονόματα, όπως την Τζέιν Φόντα και τον Μάρτιν Σιν, ενώ στους παραγωγούς περιλαμβάνεται και η Μάρτα Κάουφμαν (συνδημιουργός της σειράς «Φιλαράκια»), επομένως οι προσδοκίες είναι υψηλές.

Το πετράδι στο στέμμα είναι ασφαλώς μία ακόμη σειρά με σημείο αναφοράς τα κόμικς της Marvel. Το “Daredevil”, που κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου, παρουσιάζει την ιστορία του Ματ Μέρντοκ (στον ρόλο ο Τσάρλι Κοξ, τον οποίο είδαμε και στο “Boardwalk empire”), ο οποίος εκτέθηκε στα 12 του σε μία ραδιενεργή ουσία, η οποία τον τύφλωσε και παράλληλα βελτίωσε θεαματικά τις υπόλοιπες αισθήσεις του. Ο Ματ έχει πια μεγαλώσει και την ημέρα δουλεύει ως δικηγόρος, ενώ το βράδυ έχει ως… χόμπι να βάζει τη στολή του υπερήρωα και να πολεμά το έγκλημα με πιο δημιουργικούς τρόπους.



Ειδικά το “Daredevil” έχει μεγάλο ρόλο στα μελλοντικά σχέδια του Netflix. Και αυτό γιατί αποτελεί μόλις ένα τμήμα της «βεντάλιας» σειρών που πρόκειται να δημιουργήσει η υπηρεσία streaming με βάση ήρωες της Marvel. Έτσι, μετά από τον Daredevil θα ακολουθήσουν οι σειρές “Jessica Jones”, “Luke Cage” και “Iron Fist”, η καθεμία με διαφορά περίπου ενός χρόνου από την προηγούμενη. Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η σειρά “The Defenders”, η οποία θα περιλαμβάνει και τους τέσσερις προηγούμενους ήρωες μαζί - κάτι σαν μία τηλεοπτική έκδοση των “Avengers”.

Σε όλα τα παραπάνω, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις 16 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του ψυχολογικού θρίλερ “The fall”, ενώ στις 27 Φεβρουαρίου επιστρέφει ο σατανικός Φρανκ Άντεργουντ και το “House of cards”. Επίσης, το Netflix ανακοίνωσε ότι ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο η υπερπαραγωγή “Marco Polo” που παρουσιάστηκε μέσα στον Δεκέμβριο, προκαλώντας όμως ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό. Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το κινηματογραφικό πείραμα που θα πραγματοποιήσει η υπηρεσία τον Αύγουστο, καθώς σκοπεύει να παρουσιάσει παράλληλα με επιλεγμένους κινηματογράφους IMAX στις ΗΠΑ το σίκουελ της ταινίας «Ο τίγρης και ο δράκος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης