Το Golf Mk8 όπως δεν θα το δούμε ποτέ

Το Golf Mk8 όπως δεν θα το δούμε ποτέ

Το ολοκαίνουργιο Volkswagen Golf Mk8 θα παράγεται αποκλειστικά με πεντάθυρο αμάξωμα όμως αυτό δεν εμπόδισε τον σχεδιαστή Aksyonov Nikita να δημιουργήσει μια ψηφιακή απεικόνιση της τρίθυρης έκδοσης που δυστυχώς δεν πρόκειται να δούμε ποτέ.

933757887_1
Είναι απόλυτα λογικό ένα τόσο δημοφιλές μοντέλο όπως το Golf να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σχεδιαστών που τολμούν να πειραματίζονται με πρωτότυπες ιδέες και οι οποίοι κατά καιρούς μας έχουν προσφέρει αρκετές ευφάνταστες ιδέες. Αυτή τη φορά ο ρώσος καλλιτέχνης Aksyonov Nikita φαίνεται πως αποφάσισε να ικανοποιήσει όσους περίμεναν τη νέα γενιά του Golf αλλά δυστυχώς δεν θα έχουν τη δυνατότητα απόκτησης της τρίθυρης έκδοσης γιατί πολύ απλά αυτή η έκδοση δεν θα υπάρξει.

Η συνεχώς πτωτική πορεία στις πωλήσεις των τρίθυρων εκδόσεων – όχι μόνο του Golf αλλά και της ευρύτερης κατηγορίας των χάτσμπακ – οδήγησε στην απόφαση της κατάργησής του τρίθυρου αμαξώματος στη νέα όγδοη γενιά του best seller της Volkswagen. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί εμπόδιο για τους ψηφιακούς δημιουργούς και έτσι οι πρώτες εργοστασιακές εικόνες που έχουμε από το Golf Mk8 λειτούργησαν σαν βάση για τη δημιουργία του εικονικού τρίθυρου μοντέλου.


Μάλιστα αν και γνωρίζουμε πως οι γρήγορες εκδόσεις GTI, GTI TCR και R του νέου Golf θα έλθουν μέσα στο 2020 η Nikita μας δίνει και μια πιθανή εκδοχή των λεπτομερειών που ίσως δούμε σε αυτές ενσωματώνοντας στη σιλουέτα του νέου μοντέλου στοιχεία που έχουμε δει σε προηγούμενα γρήγορα Golf. Χαρακτηριστικές είναι οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, ο αεροδυναμικός διαχύτητης στον πίσω καθώς και η διπλή απόληξη στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα η οποία θυμίζει το Golf Mk5 R32.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης