Το BBC απομάκρυνε τον Jeremy Clarkson από το Top Gear

Το BBC απομάκρυνε τον Jeremy Clarkson από το Top Gear

Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε αναστολή εργασίας εν αναμονή μιας έρευνας που αφορά μια φασαρία που είχε με έναν παραγωγό του βρετανικού καναλιού

Το BBC απομάκρυνε τον Jeremy Clarkson από το Top Gear
Εκτός BBC τέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής “Top Gear” Jeremy Clarkson, με αποτέλεσμα οι φανατικοί της εκπομπής να μην μπορέσουν να τη δουν την Κυριακή. Σύμφωνα να ανακοίνωση που εξέδωσε το ίδιο το κανάλι, ο 54χρονος Clarkson βρίσκεται σε αναστολή εργασίας εν αναμονή μιας έρευνας που αφορά μια φασαρία που είχε με έναν παραγωγό του βρετανικού καναλιού.

Το BBC δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαφωνία ή διαμάχη των δύο ανδρών και δήλωσε ότι δε θα κάνει, προς το παρόν, περαιτέρω ανακοινώσεις. Από την άλλη οι εκπρόσωποι του Clarkson δεν έχουν απαντήσει σε καμία δήλωση ενώ και ο ίδιος παραμένει “άφωνος”.

Το Top Gear είναι μια από τις πιο γνωστές εκπομπές αυτοκινήτου. Η αμοιβή δε του Clarkson είναι τεράστια καθώς αγγίζει ετησίως τα 1,85 εκατομύρια ευρώ, ποσό που θεωρείται από πολλούς προκλητικό. Συνολικά για όλα τα χρόνια της παρουσίας του στη συγκεκριμένη εκπομπή ο παρουσιαστής έχει εισπράξει 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Clarkson έχει χαρακτηριστεί ως ανθέλληνας λόγω των άσχημων και καυστικών σχολίων που έχει κάνει στο παρελθόν για την Ελλάδα και τους Ελληνες.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης