Είναι κρίμα να στερείται το Χόλιγουντ τον... ηθοποιό Καμμένο
feugas

Βασίλης Φεύγας

Είναι κρίμα να στερείται το Χόλιγουντ τον... ηθοποιό Καμμένο

Ο Πάνος Καμμένος δεν είναι πλέον υπουργός. Δεν είναι πλέον «συγκυβερνήτης» και κυβερνητικός εταίρος. Πιθανότατα, μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, δεν θα βρίσκεται στη Βουλή, πληρώνοντας το τίμημα της απαξίωσης για τις πολιτικές επιλογές και την αισθητική της ρητορικής του, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια των Μνημονίων.

Ας μην ανησυχούν οι «θαυμαστές» και οι εναπομείναντες πολιτικοί συνοδοιπόροι του, ωστόσο. Μετά από σχεδόν 3 δεκαετίες παρουσίας στον δημόσιο βίο και τη Βουλή, ο κ. Καμμένος απέδειξε την Κυριακή ότι, θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει με αποτελεσματικότητα στον χώρο της υποκριτικής. Ως ένα εξαιρετικός ηθοποιός. Κατευθείαν στο Χόλιγουντ. Είναι κρίμα να τον στερείται η Μέκκα του Κινηματογράφου.

Φυσικά, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μας είχε συνηθίσει σε ακροβασίες και σκηνοθεσίες. Όσα ζήσαμε την Κυριακή ωστόσο, ξεπερνούν κάθε φαντασία. Από τη Θεία Κοινωνία στην Εκκλησία, μέχρι την έπαρση σημαίας στον Γράμμο, και από τις δηλώσεις έξω από το Μαξίμου μέχρι το ελικόπτερο και το στεφάνι στα Ίμια.

Ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Που μπήκε στο πετσί του ρόλου του, και προσπάθησε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά, ώστε να κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού του.

Δυστυχώς για τον κ. Καμμένο, άλλα χειροκροτήματα δεν μπορεί να περιμένει. Παρά μόνο από όσους, στις επόμενες εκλογές, θα ανακουφιστούν βλέποντάς τον εκτός Βουλής. Δηλαδή, θα δούμε την επόμενη Βουλή με μια ακραία και επικίνδυνη φωνή, λιγότερη.

Η παράσταση Τσίπρα-Καμμένου, κακογραμμένη από την αρχή ως το τέλος. Ένας θίασος που, κούρασε και κουράστηκε.

Δυστυχώς ωστόσο, προκάλεσε ζημιά στο εθνικό μέλλον, γκριζάροντας το παρόν, και αφού πρώτα είχε δηλητηριάσει το πρόσφατο παρελθόν.

Κλείσιμο
Η αποτίμηση της διαδρομής του κ. Καμμένου είναι εξόχως αρνητική. Και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον ιστορικό του μέλλοντος να βγάλει την ετυμηγορία του.

Τη βγάζει σήμερα, νηφάλια και συγκροτημένα, κάθε μετριοπαθής Έλληνας πολίτης.

Αυτά τα χρόνια της μνημονιακής κρίσης, τα άκρα βρήκαν ζωτικό χώρο να διεισδύσουν στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Εκμεταλλεύτηκαν κατά τρόπο χυδαίο και ασυγχώρητο, τις αντικειμενικές δυσκολίες στη ζωή πολλών συμπολιτών μας. Και μετέτραψαν σε υπέρ τους ψήφο, την απόγνωση των Ελλήνων.

Η παράσταση έλαβε τέλος. Οι συνέπειές της ωστόσο, θα συνοδεύουν για χρόνια το εθνικό μέλλον.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, καλούνται να επαναφέρουν στην Ελλάδα την χαμένη αξιοπιστία τους.

Να διοθρώσουν όσα δεινά προκάλεσαν στον τόπο οι Τσίπρας-Καμμένος και η παρέα τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ