markopoulos

Κολλημένοι στις λάσπες

Δημ. Μαρκόπουλος

Την παλιά διαφήμιση θα τη θυμούνται οι άνω των σαράντα.

«Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα, Καμπά».

Αυτό έλεγε μονότονα το μικρό παιδάκι που χοροπηδώντας πήγαινε προς το μπακάλικο της γειτονιάς. Σιγοψιθυρίζοντας διαρκώς την παραγγελία της μαμάς του, στο τέλος ξέχασε από το «πες - πες» τί ήθελε να παραγγείλει.

Τον πιτσιρικά της διαφήμισης λοιπόν θυμίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Διαρκώς δια των παπαγάλων – δημοσιογραφικών της πιστολιών αναμασά τις ίδιες και τις ίδιες καταγγελίες κατά της οικογένειας Μητσοτάκη. Κάποιοι, εφευρίσκουν off shore. Άλλοι σε κάθε σκάνδαλο, βρίσκουν και μια εμπλοκή της Μαρέβας Μητσοτάκη. Αν μπορούσαν θα την κατήγγειλαν και για συμμετοχή στο Watergate.

Μόνο που πολύ φοβάμαι πως στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως στη διαφήμιση της Καμπάς. Τα …παιδάκια του ΣΥΡΙΖΑ και οι δημοσιογράφοι τους θα ξεχάσουν τί θέλουν να πουν.

Κι αυτό διότι δεν έχουν κάτι να πουν.

Σε μια αμήχανη προσπάθεια πόλωσης, η κυβέρνηση πολιτεύεται με όρους της δεκαετίας του ’80. Σαν την ασπρόμαυρη διαφήμιση ένα πράγμα.

Τότε για το ΠΑΣΟΚ ο Μητσοτάκης ήταν υπεύθυνος για όλα. Τώρα, φταίνε πάλι τα παιδιά του. Τη μια ο Κυριάκος. Την άλλη η Μαρέβα. Εσχάτως ο εγγονός του Γρηγόρης Δημητριάδης τον οποίο ατέχνως, ενώ κατήγγειλε και ξεσκέπασε πρώτος τον Αριστείδη Φλώρο κάποιοι προσπαθούν να τον παρουσιάσουν περίπου ως «συνένοχο» στο σκάνδαλο Energa.

Δεν γνωρίζω εάν ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Νίκο Παπανδρέου τις παλιές ομιλίες του Ανδρέα. Οπωσδήποτε όμως το να κοπιάρει εν έτει 2018, στον 21ο αιώνα δηλαδή, πρακτικές πόλωσης και ανύπαρκτα αντιδεξιά σύνδρομα, δεν τον τιμά. Δεν καθιστά τον πρωθυπουργό έναν σύγχρονο πολιτικό που θα πάει μπροστά τη χώρα.

Το να επιδιώκει να παρουσιάσει έναν φιλελεύθερο πολιτικό με κεντρώα χαρακτηριστικά σαν τον αρχηγό της ΝΔ περίπου ως νέο Γκοτζαμάνη, ως συνοδοιπόρο του Γεωργίου Παπαδόπουλου και το να εκτοξεύονται κατηγορίες περί «ακροδεξιάς στροφής» της ΝΔ είναι τουλάχιστον αστείο. Όχι μόνο επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκ διαμέτρου αντίθετος, ενώ και για τη δημοκρατική του προσήλωση έχει δώσει δείγματα γραφής, αλλά κι επειδή τις παραπάνω κατηγορίες τις εκτοξεύει ένας πρωθυπουργός που συνεργάζεται με ένα λαϊκιστικό, ακραία δεξιό κόμμα όπως οι ΑΝΕΛ.

Με αυτά κι άλλα, με λάσπες στον ανεμιστήρα και με καταγγελίες, η χώρα θα σέρνεται μέχρι τις εθνικές εκλογές. Μετά, θα επανέλθει η κανονικότητα και η χώρα θα πάρει το δρόμο της, όπως οφείλει να κάνει. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να συνηθίσουμε στην πολιτική μπόχα. Σε ένα νοσηρό κλίμα που δεν εδράζεται σε αλήθειες αλλά σε κατασκευασμένα ψέματα. Δυστυχώς εκείνοι που ήλθαν ως το «νέο κι άφθαρτο» είναι εκείνοι που πολιτεύονται με υλικά κατεδαφίσεως του πιο παλιού κι άρρωστου.

Οι σημερινοί σαραντάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ δεν κοιτάζουν προς το αύριο αλλά διαρκώς μένουν κολλημένοι στα … ασπρόμαυρα 80s.

ΣΧΟΛΙΑ (32)

Bag

Είναι να γελάει κανείς......όπως θυμούνται οι παλιοί να λέει ο Φίλιππας Συρίγος.Ε όχι να μιλάς και εσύ για παπαγάλους,!!!!

George

Και κάτι άλλο κύριε Μαρκόπουλε. Διαβάζω από κάτω τα σχόλια και καταγράφω χαρακτηριστικές λέξεις: Αρουραίοι, καραγκιόζηδες, προδότες, γελοίοι, σκυλιά, φλούφληδες, αλανοτσόγλανα, καθάρματα, κομπλεξικοί, ανθέλληνες, ξεβράκωτος, αγγούρι, στα τέσσερα, πανάθλιας. Πρώτον, αυτό είναι το επίπεδο των φίλων του κόμματος με αρχηγό τον "φιλελεύθερο με κεντρώα χαρακτηριστικά" και δεύτερον, πάντα αναρωτιόμουν, όταν σαν δημοσιογράφος (και δεν εννοώ προσωπικά εσάς, αλλά τον οιονδήποτε αρθρογραφεί τακτικά) δημοσιεύει ένα άρθρο και από κάτω βλέπει τέτοιο επίπεδο σχολίων, άραγε αναρωτιέται "ρε γ...το, ποιοι κάθονται και με διαβάζουν;"... Έτσι, μια απορία.

James T Hammond

Εκτός από το 0,60 να ζητήσεις και χορήγηση καλτσόν Γιωργάκη, σκίζονται εύκολα τα ρημάδια..

George

Αυτό ακριβώς εννοώ... Και μια ερώτηση, εσείς που όλη την ώρα στο ΠΘ γράφετε αυτό το 0,60, παίρνετε 0,70; Αν είναι έτσι, μαγκιά και μπράβο σας. Σ'αφήνω τώρα. Και μην ξεχάσεις το πρωί να φωτοσυνθέσεις, θα'χει λιακάδα.

δκ

Αναφέρεσαι σε επίπεδο εσύ που είσαι υποστηρικτής του κόμματος του οποίου η κα. Τασία Χριστοδουλουπουλου, αντιπρόεδρος της Βουλής, στέλνει "...στο διάολο", μέσα στο Κοινοβούλιο, τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης. Μιλάς για επίπεδο εσύ που είσαι υποστηρικτής του κόμματος, ο αρχηγός του οποίου εκφράζεται για τους υποτίθεται συνελληνες, με τις εκφράσεις "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν". Μιλάς για επίπεδο εσύ που είσαι υποστηρικτής του κόμματος το οποίο έχει υποστηρίξει ότι οι τρομοκράτες και στυγνοι δολοφόνοι της 17Ν ήταν "ιδεολόγοι επαναστάτες" και σε ενοχλούν ο Βορίδης και ο Άδωνις. Μιλάς για επίπεδο εσύ που είσαι υποστηρικτής του κόμματος που έχει Υπουργό και μάλιστα προβεβλημένο, το Πολακη, ο οποίος "θα θάψει τρία μέτρα κάτω από τη γη" όποιον τολμάει να έχει αντίθετη άποψη από τη δική του. Μιλάς για επίπεδο εσύ που είσαι υποστηρικτής του κόμματος του οποίου οι εκπρόσωποι του, στη πλειονότητα τους, χαρακτηρίζουν ως "φασίστα" όποιον τολμάει να εκφράσει μια άλλη άποψη από τη δική τους. Οι λέξεις στις οποίες αναφέρεσαι δείχνουν την απόγνωση και την απέχθεια του μεγαλύτερου τμήματος του Ελληνικού λαού, προς τη δήθεν αμόλυντη και ακέραια "Πρώτη φορά Αριστερά". Γι'αυτό λοιπόν και λίγα λέμε για τους απόλυτους σταλινοαναρχοφασιστες που δυστυχώς μας κυβερνούν κι ας θίγεται το επίπεδο σου.

George

Προς τι το παραλήρημα; Ποιος σου είπε ότι υποστηρίζω την Τασία, τον Καμμένο και τον Πολάκη; Σε ποιο σημείο του σχολίου μου ανέφερα πως ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει το απόλυτο ηθικό πολιτικό επίπεδο; Το γεγονός πως διαβάζεις ένα σχόλιο που δεν αντικατοπτρίζει τις δικές σου ιδέες και αμέσως το κατηγοριοποιείς ρομποτικά στον εγκέφαλο σου εφάπτεται σε κομματικό ιδρυματισμό. Χαλάρωσε. Δεν θα κάνω δήλωση κομματικών φρονημάτων πριν σχολιάσω σε ένα συγκεκριμένο άρθρο με το οποίο διαφωνώ και με ένα επίπεδο γλώσσας με το οποίο και πάλι διαφωνώ. Έχετε χάσει την μπάλα και είστε και οφσάιντ.

δκ

Περιμένω το αντίστοιχο σχόλιό σου λοιπόν για το τι εκφράζουν οι κ.κ. Μπαλαουρας, Πολακης, αντίστοιχα με τις σκοτεινές στιγμές που εκφράζουν ο Βορίδης και ο Άδωνις. Γιατί η άποψή σου "ότι έχουμε χάσει τη μπάλα και είμαστε οφσάιντ" αλλά και το δήθεν "παραλήρημα" επειδή σου παραθέτω ανάλογα δείγματα επίδειξης "επιπέδου" από τη πλευρά του Σύριζα για τον οποίο δεν κάνεις καμία αναφορά, αποδεικνύει τον δικό σου ιδρυματισμο και την μη ύπαρξη οποιασδήποτε αντικειμενικότητας για την οποία προσπαθείς να μας πείσεις. Αλλά δεν τσιμπάμε στις δηθενιες σου.

George

Φίλε μου, προφανώς το έχεις χάσει και είσαι θολωμένος. Βλέπεις παντού επικίνδυνους Συριζαίους και ψάχνεις για απαράδεκτες σκληροπυρηνικές και ποδοσφαιρικές λογικές ισοπαλίας. Λίγη νηφαλιότητα δεν βλάπτει. Καλό μεσημέρι.

δκ

Οι λέξεις στις οποίες αναφέρθηκες και οι οποίες προσβάλλουν το επίπεδό σου, ωχριούν μπροστά σε εκφράσεις όπως "ή εμείς ή αυτοί" και " ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν", οι οποίες εκστομιστηκαν όχι από εμένα ή από εσένα, αλλά από τον πρωθυπουργό, υποτίθεται, όλων των Ελλήνων.Ως φυσική αντίδραση των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων θα πρέπει να εκλάβεις, κατά τη γνώμη μου και τους απαξιωτικους χαρακτηρισμούς έναντι των κυβερνώντων, οι οποίοι και κυρίως ο αρχηγός τους, αντί να ενώνουν, διαιρούν. Τώρα όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς σου "θολωμενος" "έχετε χάσει τη μπάλα και είσαστε και οφσάιντ" κ.α. τους οποίους χρησιμοποιείς εναντίον μου δείχνουν το πραγματικό επίπεδό σου και το ερώτημά μου προς τον κ. Μαρκόπουλο, τον οποίο διαβάζω και παρακολουθώ στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις είναι αν πραγματικά είναι ευχαριστημένος με αναγνώστες σαν και του λόγου σου, οι οποίοι αντί να χρησιμοποιούν επιχειρήματα προσφεύγουν στην απαξίωση της αντίθετης αυτών άποψης. Καληνύχτα.

George

Όσον αφορά το ερώτημα αν ο κ. Μαρκόπουλος είναι ευχαριστημένος με το επίπεδο των αναγνωστών του, από την πλευρά μου ήταν ρητορικό. Στο Πρώτο Θέμα γράφει, προφανώς και είναι ευχαριστημένος από αυτό το επίπεδο. Επίσης, αυτοπαγιδεύεσαι καθώς τονίζεις έλλειψη επιχειρημάτων τη στιγμή που οι κραυγές και οι λέξεις που ανέφερα συνιστούν ακριβώς αυτό, έλλειψη επιχειρημάτων. Εξακολουθείς να είσαι θολωμένος. Καληνύχτα.

δκ

Θολωμενος (το λιγότερο που μπορώ να πω),είναι αυτός που από τη μια λοιδορεί τους αναγνώστες και σχολιαστές του ΠΘ και από την άλλη διαβάζει και σχολιάζει, ο ίδιος, τα άρθρα του κ. Μαρκόπουλου στο ΠΘ. Εκτός και αν κουράστηκες φίλε Γιώργο από το υψηλό επίπεδο των αναγνωστών της "Αυγής" και του "Documento" και είπες να χαλαρώσεις λίγο με τους χαμηλού επιπέδου αναγνώστες του ΠΘ. Καληνύχτα.

George

Γιατί χαρακτηρίζεις "θολωμένο" κάτι τέτοιο; Προφανώς ένας ενημερωμένος πολίτης μιας οποιασδήποτε πολιτικής ή κομματικής ταυτότητας έχει επαφή με πλήθος εντύπων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, διαδικτυακών ιστοτόπων. Ποιος είπε ότι συμφωνεί με αυτές; Π.χ. τα δελτία του Πρετεντέρη και της Τρέμη έπαιρναν 35% τηλεθέαση. Έχεις την εντύπωση πως όσοι τα παρακολουθούσαν συμφωνούσαν με τα λεγόμενα και την οπτική του καναλιού; Όσον αφορά την Αυγή και το Documento, μιλάς για δυο καθαρά και δηλωμένα (τουλάχιστον η Αυγή) προπαγανδιστικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή είναι η διαφορά. Ότι το Πρώτο Θέμα και το ΣΚΑΙ είναι προπαγανδιστικά όργανα της ΝΔ αλλά, εν αντιθέσει με την Αυγή, ευαγγελίζονται τη δημοσιογραφική αντικειμενικότητα. Κατάλαβες; Για να τελειώνω, διαβάζω δεν σημαίνει συμφωνώ, βλέπω δεν σημαίνει ασπάζομαι, ακούω δεν σημαίνει επαινώ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να τονίσω πως δεν σε ειρωνεύομαι. Μακάρι όλες οι διαμάχες εδώ στο Θέμα να γινόντουσαν σε αυτό το πλαίσιο και με το δικό σου επίπεδο, όπου επιτίθεσαι (και καλά κάνεις) αλλά δεν προσβάλλεις με χυδαιότητες. Καληνύχτα.

δκ

Συμφωνώ μαζί σου. Ένας ενημερωμένος πολίτης πρέπει να έχει επαφή με πλήθος εντύπων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικων εκπομπών για να διαμορφώσει άποψη και κρίση. Επαναλαμβάνω όμως ότι, ακραίες και διχαστικες εκφράσεις που έχουν ειπωθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ξεπερνούν τις χυδαιοτητες που μπορεί να εκστόμισε κάποιος στο δημόσιο (μέσα από ιστοσελίδες όπως το ΠΘ) διάλογο. Άλλωστε δείγμα του επιπέδου του απολαύσαμε από τον δημοσιογράφο, γνωστό υποστηρικτή του Σύριζα, ο οποίος χαρακτήρισε μακακα τον τότε πρωθυπουργό και τους ακροατές του οι οποίοι χειροκροτούσαν και επικροτουσαν. Καλημέρα.

George

Το αν είναι ο κύριος Μητσοτάκης φιλελεύθερος πολιτικός με κεντρώα χαρακτηριστικά όταν στο σπίτι του βάζει τις παντόφλες του και παρακολουθεί τηλεόραση είναι το πλέον αδιάφορο γεγονός. Ο εκάστοτε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίνεται κυρίως από το πλέγμα ανθρώπων που επιλέγει και τις κεντρικές γραμμές του κόμματος. Και οι γραμμές που ακολουθεί, σε πλήρη αναντιστοιχία με παλαιότερες τοποθετήσεις του, τις περισσότερες φορές έχουν αύρα Σαμαρά και δεξιάς παλαιού, πολύ παλαιού τύπου. Ειδικά όταν σε καίριες θέσεις βρίσκονται ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης, αμφότεροι εραστές πολύ σκοτεινών στιγμών της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Επίσης, το γεγονός ότι και πάλι ο πρόεδρος της Ν.Δ. προέρχεται από στενό οικογενειακό σωλήνα μιλάει από μόνο του για το αν οι συντηρητικοί στην Ελλάδα μπορούν να σπάσουν τα δεσμά τους. Τέλος, κύριε Μαρκόπουλε το ότι υποστηρίζετε πως ο ΣΥΡΙΖΑ όταν πέσει, θα επανέλθει η κανονικότητα στη χώρα, πραγματικά με ξεπερνά. Διότι οι περισσότεροι θυμούνται την "κανονικότητα" των τελευταίων 15 ετών...

MIXALIS

(ένας πρωθυπουργός που συνεργάζεται με ένα λαϊκιστικό, ακραία δεξιό κόμμα όπως οι ΑΝΕΛ.) ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ Γενικός γραμματέας Μάξιμου ΝΔ συνεργαζόταν με την Χρυσή Αυγή όπως με video μας απέδειξε ο Κασιδιάρης. (αναμασά τις ίδιες και τις ίδιες καταγγελίες κατά της οικογένειας Μητσοτάκη) ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΔ Siemens Χριστοφοράκος - NOVARTIS - Panama Papers - λίστα Λαγκάρντ κλπ

SPARTA.

Ενα βρωμικο 2019 στηνει ο Τσιπρας.Με αιχμη του δορατος Βερυκιους,Βαξεβανηδες και φυσικα τους Παππα και Καρανικα.Αυτοι οι αρουραιοι στηνουν ενα σκηνικο εντασης με δηθεν σκανδαλα που αφορουν μονο την αξιωματικη αντιπολιτευση και ολα αυτα παραμονες εκλογων. Τεσσερα χρονια τα σκανδαλα αυτα που ανακαλυψε ο κολητος του Τσιπρα ο Βαξεβανης εμεναν στα συρταρια της εφημεριδας του.Για τα σκανδαλα εκατομμυριων ευρω των ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ουτε κουβεντα.Πανε να μετριασουν την συντριπτικη εκλογικη τους ηττα με συνταγες απο το πολυ μακρυνο παρελθον. Θα κατηγορησουν τους παντες για να αναγεννηθουν μεσα απο τις λασπες. Δηθεν ακροδεξια προβοκατσια φοβουνται στην Θεσσαλονικη και στη ΔΕΘ εναντιον του καραγκιοζη Τσιπρα. Απο ποιους τη φοβουνται; Απο τα εγγονια του Παττακου που επαιζε στα γονατα του ο μικρος Αλεξης τα σκοτεινα χρονια της χουντας;Η χουντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν εχει καμια σχεση με οποιαδηποτε αλλη χουντα. Ειναι μια χουντα απο γελοιους, προδοτες και καραγκιοζηδες.Καλο βραδυ Δημητρη.

$$$$

Κάποιοι είναι κολλημένοι στη λάσπη και κάποιοι είστε βουτηγμένοι στα σκατά. Καλή όρεξη.

P

Η ΝΔ εναντιώθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών κατά του Τσίπρα για το ασφαλιστικό. Άφησε άσκεπη την "εξέγερση της γραβάτας" των ελευθέρων επαγγελματιών. Πνίγηκε στον βήχα της αποδοχής των επιλογών του Βερολίνου για την Μακεδονία μας, συρόμενη, επισήμως απούσα στα συλλαλητήρια. Ναρκοθετεί την θεμελιώδη μονάδα αναπαραγωγής της ελληνικής κοινωνίας, την πυρηνική οικογένεια, στέλνοντας 5μελή επίσημη αντιπροσωπεία στις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων. Στα "σκυλιά" του ΣΥΡΙΖΑ που λυσσασμένα διαλύουν το εθνικό κράτος, απαντάνε δεν θα πέσουν στο επίπεδο τους. Απέναντι στην εγκληματική ανικανότητα και αδιαφορία τους στο Μάτι, αντί να τους σφυροκοπήσουν, καλούν για εθνική ενότητα. Όταν ο Τσίπρας κράζει "ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν", τονίζουν την ανάγκη εθνικής συμφιλίωσης. Η γελοιότητα δεν έχει όριο.

Δεξιος

Δεν εχεις και πολυ αδικο, δυστυχως το κομμα ειναι γεματο φλουφληδες πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, που τους τρωνε λαχανο τα αλανοτσογλανα του τσιριζα. Αλλα, τι να κανουμε, αυτους εχουμε ή μαλλον, οι αλλοι ειναι τοσο χαμηλου επιπεδου που μονο με αντιδημοκρατικες διαδικασιες μπορουν να αντιμετωπιστουν πλεον. Πραγμα, ομως, που δεν ειναι (και σωστα) στο DNA του κομματος. Οι ελληνες αν θελουν αν γινουν ανθρωποι ας το δειξουν ειρηνικα στις εκλογες. Δεν προκειται κανενα κομμα να τους κανει ανθρωπους με το ζορι.

δκ

Οι άνθρωποι είναι απλά κομπλεξικοί και ανθέλληνες. Δεν πολιτεύονται με όρους της δεκαετίας του 80 αλλά με εμφυλιοπολεμικους όρους. Αυτό διδάχτηκαν από τους ηττημένους προγόνους τους, αυτό κάνουν. Μισούν την Ελλάδα, μισούν οτιδήποτε Ελληνικό, μισούν τους Έλληνες. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η εκδίκηση. Μέχρι τις εκλογές έχουμε να δούμε πολλά από αυτά τα καθάρματα. Αν γίνουν εκλογές.

πετρος

είναι τόσο φτιαχτά και βιαστικά τα ψέμματα, η λάσπη και οι κατηγορίες που εκτοξεύουν κατά του αρχηγού της ΝΔ που ακόμα και αυτοί οι ίδιοι οι συριζαίοι δεν τα πιστεύουν!!! τι νομίζουν εκεί στο μαξίμου ότι ο κόσμος τρώει ότι τους σερβίρουν;;; δείχνουν ότι είναι πανικόβλητοι και φοβούνται τον Μητσοτάκη, αυτό τελικά μένει

SPARTA.

Κύριε Φελέκη ο Τσίπρας έχει μείνει κυριολεκτικά ξεβράκωτος.Έχει πεί χιλιάδες ψέματα, πλέον έχει βάλει τους συνεργάτες του Καρανίκα και Παππά να βρούν η να εφεύρουν και άλλα.Ό βρώμικος ανασχηματισμός είχε σκοπό να δώσει στον Καμμένο μία πρόθυμη και στα 4, την παροπλισμένη Κατερίνα Παπακώστα για να βγεί πέρα η ψηφοφορία για τα Σκόπια.Αυτή μαζί με την Όλγα Γκέμπελς Βλαχοαβασίλη ανέλαβαν το Υπουργείο προστασίας του αναρχικού, του κακοποιού και του λαθρομετανάστη.Ή Παπακώστα παροπλισμένη και ορθώς από την Νέα Δημοκρατία, όπως και η Όλγα Γεροβασίλη της οποίας το σκάνδαλο με την κλινική στην Άρτα, το κουκούλωσε ο Τσίπρας.Τι αποτέλεσμα να φέρουν στην διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα, αυτές οι δύο ανίκανες; Το φαινόμενο Παπακώστα μας έδειξε ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι οι πιό βρώμικοι στην Ευρώπη.Επειδή το δεξιό κόμμα της δεν την είχε σε κάποια κομματική θέση τελευταία, συμμάχισε με ένα αριστερό ανθελληνικό μόρφωμα τον ΣΥΡΙΖΑ βάζοντας πλάτη μαζί με τον Καμμένο, την Χρυσοβελώνη, την Κουντουρά, τον Κουίκ, στην διάλυση της Ελλάδας.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία