Ξεκινάς για roadtrip; 5 games στο smartphone για απίστευτο χαβαλέ με την παρέα!

Ξεκινάς για roadtrip; 5 games στο smartphone για απίστευτο χαβαλέ με την παρέα!

Είτε με τα κολλητάρια είτε με το άλλο σου μισό ένα ωραίο μεγάλο roadtrip είναι πάντα καλή φάση. Φόρτισε κινητό και βάλε αυτά τα πέντε φοβερά παιχνίδια για ένα απόλυτα διασκεδαστικό ταξίδι!

roadtrip000
Τα smartphones έχουν βελτιώσει κατά πολύ την ζωή μας. Ακόμα και τα roadtrip που είναι από μόνα τους καλή φάση! Νοιώθεις μια ελευθερία, έρχεσαι πιο κοντά στο περιβάλλον, ανακαλύπτεις μέρη και πάνω από όλα περνάς ξέγνοιαστο χρόνο με την παρέα σου. Σε μεγάλες διαδρομές όμως στιγμές βαρεμάρας είναι αναπόφευκτες. Μια εξαιρετική λύση είναι τα παιχνίδια παρέας! Όχι μόνο έχουν πλάκα αλλά και σε ενεργοποιούν και ακονίζουν το μυαλό! Πάμε να δούμε ποια παιχνίδια δεν πρέπει να λείπουν από το κινητό σου!

1. Jeopardy
roadtrip_002

Πρόκειται ίσως για το πιο γνωστό τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Κατεβάζοντας την εφαρμογή θα έχεις μαζί σου στην διαδρομή τον διάσημο παρουσιαστή Alex Trebek. Που αν δεν τον ξέρεις από το παιχνίδι σίγουρα τον έχεις δει σε κάποια από τις σειρές που εμφανίζεται. Η εφαρμογή περιέχει χιλιάδες ερωτήσεις, θεματικούς διαγωνισμούς και εβδομαδιαίες ανανεώσεις. Και αν δεν σου αρκούν αυτά με in-app αγορές μπορείς να προσθέσεις επιπλέον προκλήσεις και θεματικές κατηγορίες ώστε να το φέρεις στα μέτρα σου.

Μην ξεχνάς! Στο jeopardy η απάντηση πρέπει να είναι σε μορφή ερώτησης.

2. Who Wants to Be a Millionaire
roadtrip_003

Ένα τηλεπαιχνίδι που δεν χρειάζεται συστάσεις τώρα στο κινητό σου. Από την δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα παραμένει από τα πιο σημαντικά παιχνίδια ερωτήσεων και τώρα έχει αναβαθμιστεί για κινητά.

Στην εφαρμογή θα βρεις όλα τα κλασσικά στοιχεία όπως τις βοήθειες 50/50 και «Πάρε Τηλέφωνο» ενώ έχουν προστεθεί και βοήθειες όπως «Ειδικοί» για δύσκολες ερωτήσεις.

Κλείσιμο
Ιδιαίτερα χρήσιμο στοιχείο της εφαρμογής είναι η λειτουργία “off-line mode” για τα σημεία της διαδρομής χωρίς σήμα.

3. Trivia Crack 2
roadtrip_004

Ένα παιχνίδι ερωτήσεων σχεδιασμένο ειδικά για τις δυνατότητες των smartphones.

Θα σου προσφέρει μια σχεδόν ατελείωτη ροή ερωτήσεων. Ερωτήσεις με κατηγορίες για κάθε προσωπικότητα!

Έχεις την επιλογή να παίξεις με την παρέα σου εναντίον άλλων ομάδων για βραβεία ή σε μη ανταγωνιστικό mode μόνο για διασκέδαση.

4. SongPop 3 — Guess the Song
roadtrip_005

Μπορεί τα γενικά trivia να μην σε καλύπτουν ή να θες να δεις ποιο μέλος της παρέας έχει το πιο μουσικό αυτί! Το SongPop3 είναι το παιχνίδι για σένα. Πώς δουλεύει; Παίζει ένα μέρος από κάποιο τραγούδι και εσύ πρέπει να μαντέψεις τι ακούς! Ενώ αν θες μεγαλύτερη πρόκληση μπορεί να πρέπει να τραγουδήσεις τους επόμενους στίχους!

Περιέχει λίστες για όλα τα μουσικά γούστα και θα σου προσφέρει άπειρες ώρες διασκέδασης στο δρόμο!

5.What If
roadtrip_006

Αγαπημένο και διαφορετικό παιχνίδι ερωτήσεων! Με διάφορα υποθετικά διλήμματα και αποφάσεις θα μάθεις πολύ καλύτερα και εσένα και την παρέα σου! Ενώ μπορείς να δεις και τι έχει ψηφίσει η πλειοψηφία των χρηστών σε κάθε ερώτηση. Πολλές απαντήσεις μπορεί να σε εκπλήξουν!

Σαν ομαδικό παιχνίδι διαλέγεις αν θέλεις να απαντάει ο καθένας ξεχωριστά ή όλη η παρέα με ψηφοφορία. Επίσης για πιο δημιουργικές παρέες μπορεί η ερώτηση του what if να είναι η αρχή μιας ιστορίας που θα σκεφτείτε επιτόπου!

Καλή διασκέδαση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης