Αϋπνία: Θα με βοηθήσει το μαγνήσιο να κοιμηθώ; Οι ειδικοί απαντούν

Αϋπνία: Θα με βοηθήσει το μαγνήσιο να κοιμηθώ; Οι ειδικοί απαντούν

Πόσο αποτελεσματική είναι η λήψη συμπληρωμάτων μαγνησίου για την καταπολέμηση της αϋπνίας; Δείτε τι λέει η επιστήμη

ypnos_iStock-1227225889-1280x720
Κάποιοι την αγαπούν κι άλλοι αγαπούν να τη μισούν. Η λέξη ρουτίνα είναι αναμφισβήτητα μια έννοια που συγκεντρώνει αντικρουόμενες απόψεις. Ανεξάρτητα από το πώς νιώθει ο καθένας από εμάς γι’ αυτή, υπάρχει σίγουρα κάποιος που την αγαπά: Ο οργανισμός μας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τη σωματική και πνευματική μας λειτουργία από ένα σταθερό πρόγραμμα, γεμάτο με όσο το δυνατόν πιο υγιεινές συνήθειες.

Δυστυχώς, όμως, η επίτευξη μιας υγιεινής ρουτίνας δεν είναι πάντοτε εφικτή. Η γεμάτη υποχρεώσεις και στρες καθημερινότητα, οι συχνές αλλαγές στο πρόγραμμά μας, καθώς και τα ταξίδια είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που διαταράσσουν αυτή τη ρουτίνα και, κατ’ επέκταση, την ομαλή λειτουργία του οργανισμού.

Μια από τις κυριότερες πτυχές που επηρεάζονται αρνητικά από αυτές τις αλλαγές είναι ο ύπνος, μια καθοριστική για την υγεία και την ευεξία του οργανισμού διαδικασία. Οι ειδικοί επισημαίνουν σταθερά τον επαρκή και ποιοτικό ύπνο ως αναπόσπαστο μέρος μιας ισορροπημένης καθημερινότητας, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα δείκτη συνολικής υγείας του οργανισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης