Σεισμός στην Ινδονησία: 5,5 Ρίχτερ ταρακούνησαν την Kepulauan Barat Daya
Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 70 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Dili, στην περιοχή Timor-Leste, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 40 χιλιόμετρα
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε στις 5:20 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας την Ινδονησία και συγκεκριμένα την περιοχή Kepulauan Barat Daya.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 70 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Dili, στην περιοχή Timor-Leste, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 40 χιλιόμετρα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς