Κορωνοϊός: Χάρι και Μέγκαν σε «καραντίνα» στον Καναδά - Το «πρωτόκολλο» της Μαρκλ για τα γάντια μιας χρήσης

Κορωνοϊός: Χάρι και Μέγκαν σε «καραντίνα» στον Καναδά - Το «πρωτόκολλο» της Μαρκλ για τα γάντια μιας χρήσης

Το λαμπερό ζευγάρι αυτοαπομονώθηκε στην έπαυλη που ζει τους τελευταίους μήνες, στο νησί Βανκούβερ του Καναδά - Η δούκισσα του Σάσεξ απαιτεί από το προσωπικό της να φορά γάντια - Γιατί ανησυχεί ο πρίγκιπας;

Meghan_london
Τη νέα τους ζωή στον Καναδά ξεκίνησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου βρέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκπληρώσουν μια σειρά από υποχρεώσεις ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, πριν την ολοκλήρωση του Megxit, στις 31 του μήνα.

Το λαμπερό ζευγάρι μαζί με τον 10 μηνών γιο του Άρτσι έχει αυτοαπομονωθεί λόγω του κορωνοϊού σε πολυτελή έπαυλη στη νήσο Βανκούβερ του Καναδά, όπου είχε εγκατασταθεί από τα τέλη Νοεμβρίου, πριν ακόμα ανακοινώσει την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και να μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής.

Όπως αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο πηγή από το περιβάλλον της Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνεται «απομονωμένος στη μέση του πουθενά» και «ανίκανος» καθώς ανησυχεί για την βασίλισσα και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Μάλιστα, η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, ανέφερε πως ο Βρετανός γαλαζοαίματος επικοινωνεί με την 93χρονη μονάρχη και τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τους συμβουλεύει να προσέχουν την υγεία τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμπιστεύθηκε στο φιλικό της περιβάλλον πως αισθάνεται ευγνώμων που εκείνη, αλλά, ειδικότερα, ο σύζυγός της, μπόρεσαν να δουν την βασιλική οικογένεια και να βρεθούν στη Βρετανία, πριν ξεσπάσει ο φονικός ιός.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits έχει επιβάλλει ένα πρωτόκολλο κανόνων υγιεινής λόγω κορωνοϊού στο προσωπικό και απαιτεί από τους ανθρώπους που εργάζονται για την οικογένειά της να φορούν γάντια μιας χρήσεως ό,τι κι αν κάνουν, ενώ τα άτομα που έρχονται σε άμεση επαφή με τον Χάρι, τη Μέγκαν και τον μικρό Άρτσι είναι ελάχιστα.

Πάντως, η δούκισσα του Σάσεξ δήλωσε, αν και σε απομόνωση, πως εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια στην έπαυλή τους, αυτή την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο πρίγκιπας και η σύζυγός του μιλούν, ήδη, με ειδικούς «για να υπηρετήσουν το κοινό αυτή την περίοδο, επειδή θεωρούν πως η πανδημία είναι, επίσης, μια κρίση ψυχικής υγείας και αισθάνονται υποχρεωμένοι να προσφέρουν». Η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε στο φιλικό της περιβάλλον πως η ίδια και ο Χάρι μιλούν με μια μη κερδοσκοπική οργάνωση για την ψυχική υγεία με στόχο την δημιουργία ενός διαδικτυακού συστήματος στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι νεαρές μητέρες, που πάσχουν από επιλόχεια κατάθλιψη.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κορωνοϊός καλπάζει με 1.950 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 71 νεκρούς την Τρίτη. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την Τρίτη πως η 93χρονη βασίλισσα θα αυτοαπομονωθεί στο κάστρο του Ουίνδσορ ενώ, ήδη, έχουν ακυρωθεί αρκετές από τις μελλοντικές επίσημες εμφανίσεις της.

Δια;βάστε επίσης

Μέγκαν Μαρκλ: Για πρώτη φορά στη Βρετανία μετά το Megxit
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης