Κυβερνοεπίθεση από Ιρανούς χάκερ στην ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνησης

Κυβερνοεπίθεση από Ιρανούς χάκερ στην ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνησης

Η ομάδα χάκερ ισχυρίζεται ότι δρα για λογαριασμό της κυβέρνησης της Τεχεράνης - Ο Τραμπ τρώει μπουνιά στο πρόσωπο και αιμορραγεί... 

0_Screen-Shot-2020-01-05-at-011502
Κυβερνοεπίθεση εξαπέλυσε ομάδα Ιρανών χάκερ στην ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνησης επιδεικνύοντας τις τεχνολογικές ικανότητες της Τεχεράνης.
Η ομάδα στέλνει ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση της Ουάσινγκτον προειδοποιώντας την ότι θα εκδικηθούν για τον θάνατο του πανίσχυρου Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλειμανί μετά από αεροπορική επιδρομή στη Βαγδάτη.

Οι ίδιοι επισημαίνουν επίσης ότι δρουν για λογαριασμό της κυβέρνησης του Ιράν ξεκαθαρίζοντας ότι «πάντα είναι έτοιμοι»...

Στην ιστοσελίδα που φέρεται να χάκαραν οι Ιρανοί, απεικονίζεται ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σε μία διόλου κολακευτική πόζα.
Ο ένοικος του Λευκού Οίκου τρώει μπουνιά στο μάγουλο και βγάζει αίμα από το στόμα.
Στην επίμαχη φωτογραφία απεικονίζεται η σημαία του Ιράν και ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Σουλειμάν Χαμενεί.
Κλείσιμο
Όπως επισημαίνουν οι Ιρανοί χάκερ, στόχος τους είναι να εκδικηθούν για τον θάνατο του πανίσχυρου Ιρανού στρατηγού, Κασέμ Σουλειμανί στηρίζοντας τους καταπιεσμένους λαούς στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Τονίζουν πάντως ότι η κυβερνοεπίθεση είναι μόνο ένα μικρό δείγμα απ΄αυτά που είναι ικανοί να κάνουν στον κυβερνοχώρο".
Σύμφωνα με την ανάρτησή τους, «αυτό είναι μήνυμα από την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν».
«Δεν θα σταματήσουμε να στηρίζουμε τους φίλους μας στην ευρύτερη περιοχή τον καταπιεσμένο λαό της Παλαιστίνης, τον καταπιεσμένο λαό της Υεμένης, τον λαό και την κυβέρνηση της Συρίας , τον λαό και την κυβέρνηση του Ιράκ, τον καταπιεσμένο λαό του Μπαχρέιν.Εμείς θα τους στηρίξουμε», γράφουν μεταξύ άλλων στην λεζάντα.

0_Screen-Shot-2020-01-05-at-011502
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης