Παρίσι: Τραυματίστηκε ρεπόρτερ στη διάρκεια των συγκρούσεων αστυνομίας - διαδηλωτών

Παρίσι: Τραυματίστηκε ρεπόρτερ στη διάρκεια των συγκρούσεων αστυνομίας - διαδηλωτών

Ο άτυχος φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Anadolu δέχτηκε φιάλη αερίου στο πρόσωπο και τραυματίστηκε στο μάτι - Καταστροφές στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας

parisi_epeisodia
Ένας φωτορεπόρτερ του τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου, Anadolu, τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων της γαλλικής αστυνομίας με τους διαδηλωτές, που διαμαρτύρονταν για το συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο, το οποίο προωθεί ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο άτυχος ρεπόρτερ, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή για να καλύψει, φωτογραφικά, τα γεγονότα, τραυματίστηκε στο μάτι, όταν μια φιάλη αερίου, που χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις ασφαλείας, εκτοξεύθηκε στο πρόσωπό του και έσπασε τη μάσκα που φορούσε. Άμεσα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.



Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Παρίσι, με την αστυνομία να χρησιμοποιεί βόμβες καπνού στη γαλλική πρωτεύουσα για να τους διαλύσει.

Κλείσιμο


Οι διαδηλωτές, με τη σειρά τους, έβαλαν φωτιά σε μια καφετέρια, σε φανάρια και σε ηλεκτρικά μηχανάκια στο κέντρο του Παρισιού.

Σύμφωνα με τα εργατικά σωματεία της Γαλλίας, οι διαδηλώσεις και οι απεργίες θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα, με τα τοπικά μέσα να κάνουν λόγο για περίπου 100 προσαγωγές, ενώ η Αστυνομία ανακοίνωσε, νωρίτερα, 65 συλλήψεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης