Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε χθες βράδυ την προσπάθεια που καταβάλει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν να λειτουργήσει ως διαμεσολαβητής μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράνγια την αποκλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ των δύο άσπονδων εχθρών.
«Δεν χρειαζόμαστε μεσολαβητή», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
«Εκείνος (ο Μακρόν) είναι φίλος μου, αλλά δεν ψάχνουμε για μεσολαβητές. Ξέρουν ποιον να καλέσουν», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Τραμπ δήλωσε επίσης ότι δεν έχει καμία προγραμματισμένη συνάντηση αυτή την εβδομάδα με τον Ιρανό ομόλογό του Χασάν Ροχανί, χωρίς ωστόσο να αποκλείει μια συνάντηση μαζί του στην Νέα Υόρκη.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.