Κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε διαρροή αερίου - Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν από τα συντρίμμια δύο ανθρώπους, ο ένας εκ των οποίων ήταν σοβαρά τραυματισμένος
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο Βέλγιο. Τρία σπίτια κατέρρευσαν στα προάστια της Αμβέρσας, από ισχυρή έκρηξη που κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε διαρροή αερίου.
Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν από τα συντρίμμια δύο ανθρώπους, ο ένας εκ των οποίων ήταν σοβαρά τραυματισμένος. Οι πυροσβέστες προσπαθούν να ανασύρουν έναν τρίτο ένοικο, αλλά πιστεύεται ότι και τέταρτο άτομο ίσως βρίσκεται κάτω από τα συντρίμμια, στη συνοικία Βιλράικ.
Ο δήμαρχος της Αμβέρσας, Μπαρτ Ντε Βέβερ, έγραψε στο Twitter ότι το περιστατικό οφείλεται σε μια «τρομερή έκρηξη αερίου».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη