Τρεις νεκροί στη Γερμανία από τον ανελέητο καύσωνα που πλήττει την Ευρώπη
Μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τα χειρότερα έπονται
Μίνα Αγγελίνη
Τρεις νεκροί στη Γερμανία εξαιτίας του πρωτοφανούς καύσωνα, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν ότι τα χειρότερα έπονται.
Στη Βαυαρία, συγκεκριμένα στην περιοχή του Ρέγκενσμπουργκ, άφησε την τελευταία του πνοή ένας 39χρονος άνδρας την ώρα που κολυμπούσε σε λίμνη.
Στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο - Πομερανία, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών έχασαν την ζωή τους ένας 28χρονος άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 83 ετών.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.