Ο αρχηγός της αστυνομίας της Σρι Λάνκα παραιτήθηκε μετά τις επιθέσεις της περασμένης Κυριακής του Πάσχα των Καθολικών που σκόρπισαν τον θάνατο σε 253 ανθρώπους στο νησί της νότιας Ασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Μαϊθριπάλα Σιρισένα.
"Ο γενικός διευθυντής της αστυνομίας παραιτήθηκε", δήλωσε ο αρχηγός του κράτους κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους.
Ο Πουτζούτ Τζαγιασουντάρα είναι ο δεύτερος υψηλόβαθμος αξιωματούχος που εγκαταλείπει τη θέση του λόγω της αποτυχίας των αρχών να εμποδίσουν τη σφαγή, μετά τον πλέον υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου Άμυνας χθες βράδυ.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.