«Ματωμένο Πάσχα» στη Σρι Λάνκα: Δείτε τη στιγμή της έκρηξης σε μία από τις εκκλησίες

«Ματωμένο Πάσχα» στη Σρι Λάνκα: Δείτε τη στιγμή της έκρηξης σε μία από τις εκκλησίες

Το υλικό κατέγραψε η κάμερα ενός αυτοκινήτου που περνούσε από δρόμο δίπλα στο ναό του Αγίου Αντωνίου - Συγκλονισμένος ο πλανήτης από την τραγωδία με τους 160 νεκρούς

dashcam
Συγκλονισμένος παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις στη Σρι Λάνκα, όπου ένα μπαράζ επιθέσεων τις τελευταίες ώρες βύθισε στο πένθος το Πάσχα των Καθολικών, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον 160 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Οι βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σε τρεις εκκλησίες και τέσσερα ξενοδοχεία, στην πρωτεύουσα Κολόμπο και άλλες πόλεις, έχουν αφήσει άφωνη από φρίκη την διεθνή κοινή γνώμη, την ώρα που ο τραγικός απολογισμός δείχνει να αυξάνεται με κάθε λεπτό που περνά.

Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από εικόνες φρίκης του απόηχου των εκρήξεων, με ματωμένα κορμιά να κείτονται αψυχα στο πάτωμα των διαλυμένων εκκλησιών και ξενοδοχείων, και γύρω τους ανθρώπους να θρηνούν απαρηγόρητοι.

Ένα από τα βίντεο που εμφανίστηκε στο Twitter δείχνει τη στιγμή της έκρηξης στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, όπου δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν.

Το υλικό κατέγραψε η κάμερα ενός αυτοκινήτου που περνούσε από δρόμο δίπλα στην εκκλησία:
Δείτε παρακάτω εικόνες φρίκης από το εσωτερικό του ίδιου ναού και από άλλα σημεία επιθέσεων:
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης