Ο Ελ Τσάπο λανσάρει σειρά ρούχων από τη φυλακή

Ο Ελ Τσάπο λανσάρει σειρά ρούχων από τη φυλακή

Ο καταδικασμένος βαρώνος της κοκαΐνης αποφάσισε από το κελί της φυλακής να επενδύσει στη σχεδίαση ρούχων – Η εταιρεία θα διευθύνεται από τη σύζυγό του

el_chapo
Καλλιτεχνικές ανησυχίες φαίνεται ότι έχει ο διάσημος βαρώνος της κοκαΐνης Ελ Τσάπο, που αποφάσισε από τη φυλακή να λανσάρει μια σειρά ρούχων που θα φέρει το όνομά του.

Ο Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκάζμαν» υπέγραψε στην ομοσπονδιακή φυλακή όπου κρατείται ένα συμβόλαιο που δίνει τα δικαιώματα του ονόματός του και την υπογραφεί σε μία εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, που θα διευθύνεται από τη σύζυγό του, Έμμα Κορονέλ και δικηγόρους με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τη δίκη του.

Ο Ελ Τσάπο καταδικάστηκε τον περασμένο μήνα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κατ' εξακολούθηση και κατηγορίες που συνδέονται με ναρκωτικά.

Η εταιρεία επισήμως θα ονομάζεται «El Chapo Guzman: JGL LLC» και θα λανσάρει μία σειρά ρούχων αυτό το καλοκαίρι, είπε δικηγόρος του.

Μιλώντας στο CNN, η σύζυγος του Ελ Τσάπο, πρώην βασίλισσα της ομορφιάς με ενδιαφέρον προς τη μόδα, δήλωσε ενθουσιασμένη που ξεκινά την εταιρεία, η οποία όπως είπε, στηρίζεται σε ιδέες που είχε από κοινού με τον σύζυγό της εδώ και χρόνια. Μάλιστα τα ρούχα είναι αφιερωμένα στις κόρες τους.

Πάντως, σύμφωνα με τον Μάικλ Λάμπερτ, δικηγόρο του, ο Ελ Τσάπο δεν θα κερδίσει χρήματα και έχει αποποιηθεί των σχετικών δικαιωμάτων, καθώς θέλει να κάνει, όπως είπε, μια έντιμη επιχείρηση, για το καλό της συζύγου του και για τις δύο κόρες του. «Αγαπά τη γυναίκα του και τις κόρες του και θέλει να τις προετοιμάσει για το μέλλον», ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης