Μια νεαρή δασκάλα από το Μιζούρι βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον τεσσάρων ετών, λόγω της ανάρμοστης σχέσης που φέρεται να διατηρούσε το τελευταίο διάστημα με μαθητή στο σχολείο όπου εργαζόταν.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 23χρονη Μπέιλι Τέρνερ συνελήφθη στις 13 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της σεξουαλικής συνεύρεσης καθηγήτριας με μαθητή.
Το γεγονός ότι δεν της ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου υποδηλώνει ότι ο εν λόγω μαθητής ήταν μαθητής της Γ' Λυκείου (12th grade) και είχε ενδεχομένως συμπληρώσει τα 18.
Τόσο η δασκάλα όσο και ο μαθητής της φέρονται να παραδέχτηκαν οτι είχαν κάνει σεξ το περασμένο μήνα μέσα στο σπίτι της Τέρνερ, στο Σαρκόξι.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός, ούτε για το πώς ενημερώθηκαν οι Αρχές και προχώρησαν στη σύλληψη.
Η 23χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων και τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει ούτε να επικοινωνήσει με άτομο κάτω των 16 ετών το επόμενο διάστημα. Η δίκη της έχει οριστεί για τις 6 Μαρτίου και το κακούργημα για το οποίο κατηγορείται επισύρει ποινή τεσσάρων ετών. Την περασμένη εβδομάδα, το συμβούλιο του Λυκείου όπου εργαζόταν η γυναίκα εισηγήθηκε να της αφαιρεθεί για πάντα η άδεια διδασκαλίας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.