Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει κανένα τετελεσμένο στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ.
Κατά την επιθεώρηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο Χατάι της Τουρκίας, σε ομιλία του ο Τούρκος υπουργός είπε ότι επιθυμούν τα υπάρχοντα προβλήματα στην θάλασσα η οποία αποκαλείται Γαλάζια Πατρίδα και περιλαμβάνεται από 462 χιλιάδες τ.χλμ. να επιλυθούν με ειρήνη, γαλήνη, εμπιστοσύνη, καλή γειτονία και συνεργασία.
«Αλλά θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα και χωρίς καμία παραχώρηση, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας τα οποία πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο. Στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις λαμβάνουν όλα τα μέτρα και η κατάσταση παρακολουθείται στενά. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανένα βήμα και κανένα τετελεσμένο στο οποίο δεν θα συμμετέχει η Τουρκία», ανέφερε.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.