Ο Τραμπ για το... λουκούλλειο δείπνο στο Λευκό Οίκο: «Έφυγαν» 1.000 μπέργκερ σε μία ώρα!

Ο Τραμπ για το... λουκούλλειο δείπνο στο Λευκό Οίκο: «Έφυγαν» 1.000 μπέργκερ σε μία ώρα!

Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο που προσέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος στους παίκτες της ομάδας φούτμπολ του Πανεπιστημίου του Κλέμσον

burgers1
Το μενού του Λευκού Οίκου... υποχρεώθηκε να επιμεληθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να υποδεχτεί τους παίκτες της ομάδας φούτμπολ του Πανεπιστημίου του Κλέμσον. Ο λόγος; Το προσωπικό του Λευκού Οίκου έχει λάβει άδεια άνευ αποδοχών, εξαιτίας του συνεχιζόμενου «shutdown» στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες.

Έχοντας μείνει χωρίς προσωπικό, ο Αμερικανός πρόεδρος αναγκάστηκε να προσφέρει στους παίκτες γνήσια αμερικανικά μπέργκερ από McDonald’s, Wendy’s, Burger King μαζί με λίγη πίτσα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους δημοσιογράφους.



Κλείσιμο
Επιχείρησε, δε, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας: «Υποδεχόμαστε ορισμένους μεγαλόσωμους ανθρώπους, που τους αρέσει το φαγητό. Οπότε θα περάσουμε καλά». Ο Τραμπ υποστήριξε, ακόμη, ότι το φαγητό που επέλεξε ήταν πατριωτικό. Στην ερώτηση, συγκεκριμένα, αν προτιμά McDonald's ή Wendy's, ο Τραμπ απάντησε: «Αν είναι αμερικανικό, μου αρέσει. Όλα αυτά είναι αμερικανικά προϊόντα».





Και, αν και ο αρχικός αριθμός των μπέργκερ που καταναλώθηκαν προσέγγιζε τα 300, ο ίδιος ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι ήταν περισσότερα από 1.000, τα οποία μάλιστα... εξαφανίστηκαν μέσα σε μόλις μία ώρα!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης