Ο πρίγκιπας Λούις «κλέβει» τις εντυπώσεις στη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Ο πρίγκιπας Λούις «κλέβει» τις εντυπώσεις στη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Είναι μόλις 8 μηνών και για πρώτη φορά ποζάρει στη χριστουγεννιάτικη κάρτα μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του - Ο Χάρι και η Μέγκαν επέλεξαν για τη δική τους ευχητήρια κάρτα μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τη δεξίωση του γάμου τους

britain_kate
Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και το παλάτι του Κένσιγκτον έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία που θα είναι η η ευχητήρια κάρτα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίνλετον. Για πρώτη φορά ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ φωτογραφίζονται με τα τρία τους παιδιά. Ο μόλις 8 μηνών πρίγκιπας Λούις ποζάρει χαμογελαστός στην αγκαλιά της Κέιτ, η 3χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει πάρει θέση ανάμεσα στους γονείς της και κοιτάζει με νάζι τον φωτογραφικό φακό ενώ ο 5χρονος πρίγκιπας Γεώργιος φορά για πρώτη φορά σε επίσημη φωτογραφία μακριά παντελόνια.

Η φωτογραφία είναι από το δάσος στο Άμνερ Χολ, την εξοχική κατοικία του πρίγκιπα και της οικογένειάς του στο Νόρφολκ. Η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του ζευγαριού με σπορ ντύσιμο και κοντά στη φύση είναι εντελώς διαφορετική από τις γιορτινές κάρτες των προηγούμενων ετών, όπου ο Ουίλιαμ φορούσε κοστούμι και η Κέιτ ταγέρ.

britain_meghan

Κλείσιμο
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν στη δημοσιότητα την δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα. Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου το ζευγάρι αγκαλιασμένο κοιτάζει τα πυροτεχνήματα στη δεξίωση που ακολούθησε τον γάμο του, στο Frogmore House, στο Ουίνδσορ, στις 19 Μαΐου.
Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς φωτογραφήθηκαν στον κήπο τους, στο Κλάρενς Χάουζ, για την ευχητήρια κάρτα των Χριστουγέννων. Το ζευγάρι κάθεται σε ένα παγκάκι και αντί για τον φωτογραφικό φακό προτιμά να ανταλλάσσει μια τρυφερή ματιά.

Το παλάτι του Κένσιγκτον επιβεβαίωσε σήμερα πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του θα περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο κτήμα της βασίλισσας στο Σάντριγχαμ, στο Νόρφολκ. Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο υποστηρίζουν πως οι δύο γιοι της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχουν έρθει σε ρήξη εξαιτίας της ψυχρότητας μεταξύ των συζύγων τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης