Το πρωτόκολλο «πνίγει» τη Μέγκαν Μαρκλ: Απαγορεύεται να μιλήσει για τη «βεντέτα» με την Κέιτ Μίντλετον

Το πρωτόκολλο «πνίγει» τη Μέγκαν Μαρκλ: Απαγορεύεται να μιλήσει για τη «βεντέτα» με την Κέιτ Μίντλετον

Η μετάβαση από ηθοποιός στα τηλεοπτικά πλατό του δικαστικού δράματος Suits σε δούκισσα του Σάσεξ είχε κόστος για την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι

meghan-kate02
Μετά από έναν παραμυθένιο γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι, μια μακρά περιοδεία στην Αυστραλία και τα νησιά του νότιου Ειρηνικού, ήρθε η ώρα για τη Μέγκαν Μαρκλ να καταλάβει πώς είναι να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας.

Η 37χρονη σύζυγος του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, που την άνοιξη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, πιέζεται αφόρητα από την «σιωπή» που επιβάλλει το πρωτόκολλο αφού είναι ανήμπορη να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μιλήσει δημόσια για τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα πως μια «κόντρα» ανάμεσα στην ίδια και την Κέιτ Μίντλετον είναι η αιτία που ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζονται να μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσιγκτον στο Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο αμερικανικό περιοδικό Us Weekly ανώνυμη πηγή από το παλάτι, η δούκισσα του Σάσεξ, άλλοτε δυναμική φεμινίστρια, που έχει μιλήσει δημόσια για τα δικαιώματα των γυναικών, «αισθάνεται εκνευρισμό και πίεση επειδή δεν έχει "φωνή" και θεωρεί πως οι περιορισμοί της βασιλικής ζωής την αποδυναμώνουν».

Η ίδια πηγή ανέφερε πως η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, ήταν πάντα ανεξάρτητη αλλά καθώς η μετάβασή της από πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ σε δούκισσα στο Ηνωμένο Βασίλειο της επέβαλε να κλείσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μέγκαν δεν έχει πλέον ούτε τη δυνατότητα, ούτε το δικαίωμα να απαντήσει στις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη. Πάντα, σύμφωνα με αυτές τις φήμες, η Μέγκαν και η Κέιτ ήρθαν σε ρήξη όταν, πριν τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι, η πρώην ηθοποιός έκανε την δούκισσα του Κέιμπριτζ να βάλει τα κλάματα εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων για το φόρεμα της μικρής πριγκίπισσας Σάρλοτ, που ήταν παρανυφάκι στον γάμο.

Επίσης, δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, που επικαλούνται πηγές από το παλάτι, αναφέρουν πως η Κέιτ Μίντλετον ήρθε σε ρήξη με τη Μέγκαν Μαρκλ, όταν η τελευταία μίλησε άσχημα σε άτομα που ανήκουν στο προσωπικό της δούκισσας του Κέιμπριτζ. Πάντως, η πίεση που αισθάνεται η Μέγκαν Μαρκλ από το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο, έχει επηρεάσει και τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος, όπως ανέφερε η πηγή στο αμερικανικό περιοδικό, είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με την σύζυγό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης