Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που καβγάδισαν οι δύο πριγκίπισσες

Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που καβγάδισαν οι δύο πριγκίπισσες

Γιατί η Μέγκαν έκανε την Κέιτ να ξεσπάσει σε κλάματα - Η απαίτηση της Μαρκλ να ψεκάσουν με αποσμητικό χώρου την εκκλησία, πριν τον γάμο της και η αρνητική απάντηση του παλατιού

meghan_kate_arthro
Από την περασμένη εβδομάδα, όταν το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η έγκυος Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν στην κατοικία Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, ο βρετανικός Τύπος κάνει λόγο για ρήξη στη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι εξαιτίας της ψυχρότητας μεταξύ των συζύγων τους.

Ανώνυμη πηγή από το παλάτι μίλησε σε βρετανική εφημερίδα και αποκάλυψε τον λόγο που η 36χρονη Κέιτ Μίντλετον έγινε έξαλλη με την 37χρονη Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με την πηγή πριν τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits, η Μέγκαν μίλησε άσχημα σε ένα από τα άτομα του προσωπικού της Κέιτ και εκείνη έξαλλη της είπε πως είναι απαράδεκτο να στοχοποιεί τους βοηθούς της.

«Αυτοί είναι το δικό μου προσωπικό και εγώ απευθύνομαι σε αυτούς», φέρεται να είπε η μελλοντική βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας στην συνυφάδα της. «Είναι μια δύσκολη κατάσταση αλλά αυτό συνέβη μόνο μία φορά και αυτές (Η Κέιτ και η Μέγκαν) είναι αποφασισμένες να διατηρήσουν μια θετική σχέση ακόμα και αν είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες», ανέφερε η ίδια πηγή.

Αν και το παλάτι έχει αρνηθεί πως η σχέση των δύο γυναικών δεν είναι καλή ένα νέο δημοσίευμα στη βρετανική Telegraph αποκαλύπτει ότι λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι, η Κέιτ Μίντλετον ξέσπασε σε κλάματα, όταν το φόρεμα που θα έβαζε η 3χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ ως παρανυφάκι στον γάμο δεν κάλυπτε τις απαιτήσεις της δούκισσας του Σάσεξ. Πηγές από το παλάτι αποκάλυψαν πως η Μέγκαν συνηθισμένη από το περιβάλλον στο Χόλιγουντ ήθελε η «μεγάλη μέρα» της ζωής της να είναι τέλεια και δημιούργησε άγχος στην Κέιτ Μίντλετον, που μόλις είχε φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ δεν κάνουν πλέον κοινές δημόσιες εμφανίσεις ενώ αίσθηση προκάλεσε όταν στις 11 Νοεμβρίου στις εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης για τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολούθησε τις εκδηλώσεις από το μπαλκόνι κτηρίου μαζί με την Κέιτ Μίντλετον και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ενώ η Μέγκαν βρέθηκε σε άλλο μπαλκόνι του ίδιου κτηρίου μαζί με την σύζυγο του Γερμανού προέδρου.

Πηγές από το παλάτι χαρακτήρισαν τη Μέγκαν «αυταρχική» και «απότομη» στην εφημερίδα Mirror ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Μέγκαν ήρθε σε αντιπαράθεση με το παλάτι του Μπάκιγχαμ επειδή πριν τον γάμο της ζήτησε να ψεκαστεί με αποσμητικό χώρου το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου έγινε η τελετή. Και αυτό επειδή ο χώρος μύριζε μούχλα. Οι υπεύθυνοι του παλατιού δεν έκαναν το χατήρι στην Αμερικανίδα ηθοποιό και της θύμισαν πως πρόκειται για ένα ιστορικό κτήριο του 15ου αιώνα στο οποίο προσεύχεται η βασίλισσα, χωρίς να έχει ποτέ παραπονεθεί για τη μυρωδιά του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης