Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Μακρόν πριν την σύνοδο κορυφής με Ερντογάν και Μέρκελ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Εμανουέλ Μακρόν επικοινώνησαν τηλεφωνικά πριν τη διεξαγωγή της τετραμερούς συνόδου κορυφής για τη Συρία – Η σύνοδος θα γίνει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία πριν από την διεξαγωγή της τετραμερούς διάσκεψης για την Συρία, που θα γίνει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Το σημείο ενδιαφέροντος της τετραμερούς διάσκεψης Ρωσίας-Τουρκίας-Γαλλίας-Γερμανίας που αρχίζει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, εντοπίζεται σε έναν διακανονισμό για την Συρία. Επίσης, συζητήθηκαν μία σειρά θεμάτων της ατζέντας που θα τεθούν στην διάσκεψη της Κωνσταντινούπολης. Οι δύο πλευρές τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης των κοινών προσπαθειών για την εξέλιξη της πολιτικής διαδικασίας στην Συρία, συμπεριλαμβανομένων και των ζητημάτων για την συγκρότηση και στελέχωση μιας Συνταγματικής Επιτροπής», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο.
Η ίδια ανακοίνωση πρόσθεσε ότι η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο προέδρων, έγινε μετά από πρωτοβουλία της γαλλικής πλευράς.
Οι δύο πρόεδροι αναμένεται να συναντηθούν με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και να συζητήσουν τις εξελίξεις στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών, αλλά και την πολιτική διαδικασία για την επίλυση του αιματηρού πολεμικού προβλήματος.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.