Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Πυρκαγιά απειλεί αγωγό αερίου - Εκκενώθηκε περιοχή 4.000 κατοίκων

california_fwtia

Οι αμερικανικές αρχές φοβούνται αλληλουχία εκρήξεων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του πύρινου μετώπου που έχει αναπτυχθεί στη an Fransisco Bay Area

Την άμεση εκκένωση μίας κατοικημένης περιοχής 4.000 κατοίκων διέταξαν οι αμερικανικές αρχές ασφαλείας στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς οι μεγάλες πυρκαγιές που πλήττουν την περιοχή της αμερικανικής ηπείρου απειλούν πλέον μεγάλο αγωγό μεταφοράς αερίου.

Οι αμερικανικές αρχές κάνουν λόγο για πιθανή αλληλουχία μεγάλων εκρήξεων κατά μήκος του αγωγού, λόγω των μεγάλων θερμοκρασιών και της φωτιάς που έχουν αναπτυχθεί σε ένα τεραστίου μεγέθους πύρινο μέτωπο.

Ο αγωγός που απειλείται βρίσκεται στην San Fransisco Bay Area. Η μεγάλη πυρκαγιά ξεκίνησε στην περιοχή Bay Point και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, απειλώντας τον αγωγό της Chevron Pipe Line Company.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του σοβαρού κινδύνου και δήλωσε ότι οι συνεργάτες της δουλεύουν μαζί με τους πυροσβέστες, προκειμένου να εκκενωθεί η περιοχή των 4.000 κατοίκων που απειλείται από μία πιθανή έκρηξη.

Η Πυροσβεστική έδωσε εντολή να μην λειτουργήσουν τα σχολεία στην ευρύτερη περιοχή, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στην πυρκαγιά και στον αγωγό αερίου. Όπως ενημέρωσαν οι αμερικανικές αρχές, τα κέντρα υποδοχής των κατοίκων που κλήθηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους, είναι τα Bay Point Bay Area, Rapid Transit station και μία εκκλησία.
california_fwtia_xartis

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

iran_bomb

Θα πάρουμε εκδίκηση για την πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στο νοτιοανατολικό Ιράν - Και αυτή μπορεί να είναι οπουδήποτε στον κόσμο» δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης

hitler_1

Η Γερμανία καταβάλλει συντάξεις σε συνεργάτες του ναζιστικού καθεστώτος σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες – Το βελγικό κοινοβούλιο καλεί το Βερολίνο να σταματήσει τις πληρωμές και να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των δικαιούχων 

3