Στη Γαλλία ο Πούτιν στις 11 Νοεμβρίου

Στη Γαλλία ο Πούτιν στις 11 Νοεμβρίου

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Παρίσι στις 11 Νοεμβρίου για την επέτειο των 100 χρόνων από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου – Θα μετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις στα Πεδία των Ηλυσίων

putin_macron
Στο Παρίσι θα βρεθεί στις 11 Νοεμβρίου, ημέρα της επετείου των 100 χρόνων από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το ταξίδι ανακοίνωσε ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσακόφ, που ωστόσο διευκρίνισε ότι οι λεπτομέρειες της επίσκεψης θα συζητηθούν.

«Στο Παρίσι προγραμματίζουμε να πάμε στις 11 Νοεμβρίου, αλλά τις λεπτομέρειες θα τις συζητήσουμε» δήλωσε ο Ουσακόφ στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε αν ο Πούτιν προγραμματίζει να επισκεφθεί το Παρίσι.

Θα μετέχει σε εκδηλώσεις και θα έχει γεύμα εργασίας με τον Μακρόν

Σύμφωνα με τον Ουσακόφ, ο Πούτιν θα μετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα την ημέρα εκείνη στα Πεδία των Ηλυσίων. Επίσης, θα είναι παρών σε σε γεύμα εργασίας το οποίο θα παραθέσει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Εκτός των άλλων ο Ρώσος πρόεδρος θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της ρωσικής στρατιωτικής αποστολής, τα αποκαλυπτήρια του οποίου, όπως ανάφερε ο Ουσακόφ, είχε κάνει πριν μερικά χρόνια ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν.

Ο πρόεδρος Πούτιν είχε επισκεφθεί το Παρίσι τον Μάιο του 2017 όπου είχε συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στις Βερσαλλίες. Τον Μάιο του 2018 ο Ρώσος πρόεδρος είχε συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογο του στην Αγία Πετρούπολη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης