ΗΠΑ: Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ στη Φλόριντα μετά τον τυφώνα Michael

ΗΠΑ: Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ στη Φλόριντα μετά τον τυφώνα Michael

Το προεδρικό ζεύγος επιθεώρησε τις καταστροφές που προκάλεσε το ισχυρότατο καιρικό φαινόμενο, προκαλώντας το θάνατο 18 ανθρώπων, ενώ δεκάδες άλλοι παραμένουν αγνοούμενοι

trump
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η «πρώτη κυρία» Μελάνια Τραμπ βρίσκονται καθ’οδόν προς τις περιοχές της Φλόριντα και της Τζόρτζια που ισοπέδωσε ο κυκλώνας Μάικλ, ώστε να δουν από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Το προεδρικό ζεύγος αναμένεται στην αεροπορική βάση Eglin στη Φλόριντα, ενώ βάσει του προγράμματος θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο σήμερα το βράδυ, έγινε γνωστό από την αμερικανική προεδρία.

Ο μεγιστάνας θα ενημερωθεί από τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρικ Σκοτ στη βάση που βρίσκεται σε απόσταση 160 χιλιομέτρων δυτικά από τις περιοχές που σάρωσε ένας από τους σφοδρότερους κυκλώνες στις ΗΠΑ, συνοδευόμενος από ανέμους ταχύτητας 250 χιλιομέτρων την ώρα.

Την ίδια ώρα το ύψος των ζημιών υπολογίζεται μεταξύ 6 και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη ασφαλιστική εταιρεία AIR Worldwide.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τέσσερις πολιτείες, ενώ δεκάδες άλλοι αγνοούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης