Όσκαρ ανοησίας θα κέρδιζε εάν υπήρχε ένας άνδρας στις ΗΠΑ ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στην «ευαίσθητη» περιοχή όταν αποφάσισε να κάνει επίκυψη ενώ είχε φορέσει στη μέση του ένα γεμάτο όπλο.
Στο βίντεο φαίνεται ο πρωταγωνιστής της απίστευτης ιστορίας να βάζει σφαίρες σε ένα όπλο Glock.
Στη συνέχεια και αφού φαίνεται να φοράει το όπλο στη μέση του, κάνει - άγνωστο γιατί - μια επίκυψη με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυροσκροτήσει.
«Ωχ, γαμ@@@το! Καλέστε το 166» ακούγεται στη συνέχεια να φωνάζει ο άνδρας καθώς τραυματίστηκε στην «ευαίσθητη» περιοχή.
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, αν και το τραύμα ήταν διαμπερές, ευτυχώς ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας