Τραμπ: Η Μελάνια είναι πολύ καλά, αλλά την ενοχλούν τα fake news

Τραμπ: Η Μελάνια είναι πολύ καλά, αλλά την ενοχλούν τα fake news

Η 48χρονη «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ υποβλήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες σε επέμβαση στα νεφρά

mel06
Η Μελάνια Τραμπ «είναι πολύ καλά»: ο πρόεδρος των ΗΠΑ διαβεβαίωσε σήμερα ότι η σύζυγός του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καταγγέλλοντας τη φημολογία γύρω από το πρόσωπό της κι εξαπολύοντας μια ακόμη επίθεση εναντίον των ΜΜΕ.

Αφότου νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες στα μέσα Μαΐου, για ένα «ήπιο πρόβλημα στα νεφρά», η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Την Δευτέρα παρέστη στην πρώτη επίσημη εκδήλωση έπειτα από 25 ημέρες απουσίας, όπου, ωστόσο, δεν προσκλήθηκαν δημοσιογράφοι.

Τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, το πρώην μοντέλο ηλικίας 48 ετών δεν προβλέπεται να συνοδεύσει τον Αμερικανό πρόεδρο ούτε στη G7, στα τέλη της εβδομάδας στον Καναδά, ούτε στην ιστορική Σύνοδο της Σιγκαπούρης με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, την 12η Ιουνίου.

«Τα ΜΜΕ- Fake News υπήρξαν τόσο άδικα και σκληρά προς τη σύζυγό μου και την εκπληκτική πρώτη μας κυρία, Μελάνια» ήταν το tweet που ανήρτησε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ανέφεραν τα πάντα: ότι σχεδόν πέθανε, ότι υποβλήθηκε σε αισθητική επέμβαση, ότι εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο (κι εμένα τον ίδιο) για τη Νέα Υόρκη ή τη Βιρτζίνια ή ότι την κακομεταχειρίστηκαν. Όλα ψέματα, είναι πολύ καλά!».

«Τέσσερις δημοσιογράφοι είδαν τη Μελάνια στον Λευκό Οίκο την περασμένη εβδομάδα να περπατάει χαρούμενα για να πάει σε μια συνάντηση» συνέχισε ο ίδιος σε ένα άλλο μήνυμα στο Twitter.

Κλείσιμο
«Δεν το ανέφεραν ποτέ διότι αυτό δεν θα ταίριαζε με το σενάριο σύμφωνα με το οποίο ζει σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη, είναι σοβαρά άρρωστη ή δεν ξέρω τι άλλο» κατήγγειλε ο μεγιστάνας.

Δύο δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν την «πρώτη κυρία» στις 30 Μαΐου και το μετέδωσαν, επισημαίνοντας ότι έδειχνε καλά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης