Βρετανικό δικαστήριο απαγόρευσε σε γυναίκα να τραγουδά στο σπίτι της γιατί ακούγεται σαν «γάτα που πνίγεται»

spiti-bvreat-new

Γείτονας την άκουσε από 40 μέτρα απόσταση να τραγουδάει

Στο δικαστήριο χρειάστηκε να προσφύγουν οι γείτονες της 48χρονης Χέδερ Γουέμπ προκειμένου να γλιτώσουν από το τραγούδι της.

Η Γουέμπ είχε το κακό συνήθειο να τραγουδάει στο σπίτι της, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στο Νόριτς με τους γείτονές της να περιγράφουν το αποτέλεσμα σαν «μια γάτα που πνίγεται».

Αν και τον περασμένο Δεκέμβριο δικαστήριο της απαγόρευσε να τραγουδάει στο σπίτι της για τους επόμενους 24 μήνες, η Γουέμπ παραβίασε τη συγκεκριμένη εντολή τουλάχιστον δύο φορές.

Ένας άνδρας, μάλιστα, ο Πολ Μπέρφορντ υποστήριξε ότι άκουγε το τραγούδι της Γουέμπ στο σπίτι του που βρίσκεται σε 40 μέτρα απόσταση από το διαμέρισμα της 48χρονης. Για να πείσει, δε, τους δικαστές παρουσίασε και ηχητικό ντοκουμέντο με την καταγραφή της Γουεμπ.

Μια άλλη ένοικος της πολυκατοικίας της 48χρονης υποστήριξε ότι η τσιριχτή φωνή της κατάφερε να διαπεράσει τα ακουστικά που φορούσε για να ακούει τηλεόραση στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.

Η διαμάχη της Γουέμπ με τους γείτονές της μετρά ήδη τέσσερα χρόνια καθώς ήταν το 2014 όταν για πρώτη φορά ειδοποιήθηκε η αστυνομία για την αντικοινωνική - όπως την χαρακτηρίζουν οι γείτονές της - συμπεριφορά της 48χρονης.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μανδάμ

Τραγουδάς φάλτσα? Το δικαστήριο θα σε στρώσει! Αν τώρα απο την άλλη κάνεις περιπολίες για να επιβάλεις τη σαρία δε θα σου πούμε τίποτα γιατί είναι ρατσιστικό!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης