ΗΠΑ: Συνελήφθη ο γυμνός ένοπλος που σκότωσε τέσσερις σε εστιατόριο στο Τενεσί

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο γυμνός ένοπλος που σκότωσε τέσσερις σε εστιατόριο στο Τενεσί

Η ταυτότητα του Τράβις Ράινκινγκ εντοπίστηκε μέσω ενός λάπτοπ που άφησε στη σκηνή του εγκλήματος

0000TR1
Το λαπτοπ πρόδωσε την ταυτότητά του και μετά ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστεί από την αστυνομία. Ο Τράβις Ράινκινγκ, ο γυμνός ένοπλος που «θέρισε» θαμώνες σε εστιατόριο στο Τενεσί των ΗΠΑ, σκοτώνοντας τέσσερα άτομα, συνελήφθη από την αστυνομία μετά από ολιγόωρο ανθρωποκυνηγητό. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο πατέρας του δράστη, ήταν εκείνος που έδωσε τα πυροβόλα όπλα που χρησιμοποίησε ο γιος του για τη δολοφονία των τεσσάρων ανθρώπων και τον τραυματισμό αρκετών ακόμα.

Ο άνδρας, οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο τουφέκι τύπου AR-15, εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης λίγο πριν τις 3.30 πμ (τοπική ώρα) και «άνοιξε πυρ» κατά των υπευθύνων, όπως ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter η αστυνομία του Νάσβιλ, προσθέτοντας ότι ένας εκ των υπευθύνων του πήρε το όπλο ύστερα από πάλη.



Το όχημα του δράστη ήταν καταχωρημένο στον 29χρονο Τράβις Ράινκινγκ, από το Μόρτον του Ιλινόις, τον οποίο η αστυνομία ταυτοποίησε ως το άτομο που σχετίζεται με το περιστατικό.

Κλείσιμο
Αρχικά η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι νεκροί ήταν τρεις και οι τραυματίες τέσσερις. Ένας από τους τραυματίες κατέληξε στο πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο Βάντερμπιλτ, σύμφωνα με την Τζένιφερ Γουέτσελ, εκπρόσωπο του νοσοκομείου. Τα δύο άλλα άτομα που νοσηλεύονται ακόμα είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, πρόσθεσε. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν το τέταρτο άτομο είναι μεταξύ αυτών που νοσηλεύονται.

Όπως δήλωσε η αστυνομία στο CNN, ο άνδρας έβγαλε το τζάκετ που φορούσε πριν εγκαταλείψει πεζός το σημείο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης