Τενεσί: 29χρονος ήρωας πάλεψε και αφόπλισε τον γυμνό ένοπλο πριν θερίσει κι άλλες ζωές

Τενεσί: 29χρονος ήρωας πάλεψε και αφόπλισε τον γυμνό ένοπλο πριν θερίσει κι άλλες ζωές

Ένας 29χρονος πελάτης του καταστήματος, ο οποίος είχε κρυφτεί κοντά στις τουαλέτες, όταν σταμάτησαν οι πυροβολισμοί, όρμηξε και αφόπλισε τον δράστη

19412720
Η ηρωική επέμβαση ενός πελάτη του Waffle House στο Νάσβιλ του Τενεσί απέτρεψε έναν πολύ μεγαλύτερο απολογισμό από την εισβολή του γυμνού ενόπλου που άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, στοιχίζοντας τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων.

Ο ένοπλος λίγο πριν από τις 3.30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο όπλο, αφού σκότωσε δύο ανθρώπους στο πάρκινγκ και στη συνέχεια μπήκε στο εστιατόριο και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας δύο ακόμη άτομα.

Ωστόσο, ένας από τους πελάτες του καταστήματος, ο οποίος είχε κρυφτεί κοντά στις τουαλέτες, όταν σταμάτησαν οι πυροβολισμοί, όρμηξε και αφόπλισε τον δράστη.

O 29χρονος «ήρωας» Τζέιμς Σο


Κλείσιμο
«Οι πυροβολισμοί είχαν σταματήσει, έτσι αποφάσισε να τρέξει προς τον δράστη, να παλέψει μαζί του και να του πάρει το όπλο, το οποίο πέταξε πάνω από το ταμείο. Εκείνη τη στιγμή ο δράστης διέφυγε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντον Άαρον.

«Ο 29χρονος ήρωας έσωσε πολλές περισσότερες ζωές», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Ο νεαρός φέρει ελαφρά τραύματα στον αγκώνα ενώ κάποιοι άλλοι πελάτες τραυματίστηκαν στο πρόσωπο από σπασμένα γυαλιά.

Τώρα, οι αρχές αναζητούν τον Τράβις Ρέινκινγκ, στο όνομα του οποίου είναι καταχωρημένο το όχημα που χρησιμοποίησε ο ένοπλος, ενώ έχει δοθεί στη δημοσιότητα και η φωτογραφία του.

Ο Τράβις Ρέινκινγκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης