Τη μεταφορά έξι Γκιουλενιστών από το Κόσοβο επιβεβαίωσαν την Πέμπτη οι τουρκικές αρχές, καθώς συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της τουρκικής κυβέρνησης ανά την υφήλιο για τους υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν, του ιεροκήρυκα που έχει καταφύγει στις ΗΠΑ και κατηγορείται από την Άγκυρα ως ο «εγκέφαλος» του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Τούρκου πράκτορες μετέβησαν στο Κόσοβο και παρέλαβαν τους έξι κατηγορούμενους. Η επιχείρηση για τη σύλληψή τους οργανώθηκε από κοινού από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (MIT) και τις μυστικές υπηρεσίες του Κοσόβου.
Όπως ανέφερε το πρακτορείο Anadolu, πρόκειται για υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης, ηγέτες του γκρουπ της FETO που δρα στα Βαλκάνια.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.