Γαλλία: Τρεις συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη
Οι τρεις συλληφθέντες ελέγχονται για τις σχέσεις τους με τον Ντρις Ουκαμπίρ, ενός εκ των υπόπτων για το μακελειό στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και στην Καμπρίλς, τον Αύγουστο του 2017
Το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη στη Γαλλία τριών προσώπων για τις σχέσεις τους με τον Ντρις Ουκαμπίρ, ύποπτο ως μέλος του πυρήνα που τον Αύγουστο 2017 πραγματοποίησε τις επιθέσεις στη Βαρκελώνη και το Καμπρίλς στην Καταλονία.
Αυτά τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν σήμερα στους νομούς Γκαρντ (νότια) και Ταρν (νοτιοδυτικά) στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από κοινού με τη γαλλική αστυνομία και οδήγησε επίσης σε έρευνες, διευκρίνισε το ισπανικό υπουργείο σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Ο Ντρις Ουκαμπίρ κατηγορείται ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης καθώς και για φόνο σχετικά με τον ρόλο του στην επίθεση με βαν που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 14 ανθρώπους στις 17 Αυγούστου 2017 στη Βαρκελώνη.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.