Φωτογραφία για «Νόμπελ Ειρήνης»: Η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν χαιρετά τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας

Φωτογραφία για «Νόμπελ Ειρήνης»: Η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν χαιρετά τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας

Η «Πρώτη Αδερφή» της Βόρειας Κορέας και ο Μουν Τζάε Ιν κάθισαν μαζί στην τελετή έναρξης και συμμετείχαν ακόμη και στο «παραδοσιακό κύμα» στην εξέδρα

Η αρχή έγινε πριν λίγες εβδομάδες... Η Νότια Κορέα κάλεσε την ηγεσία της Βόρειας Κορέας να παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η Πιονγκγιάνγκ έθεσε τους όρους της, οι οποίοι έγιναν δεκτοί και αμέσως απάντησε θετικά.

Στην τελετή έναρξης της 9ης Φεβρουαρίου 2018, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η προσπάθεια προσέγγισης και ειρήνευσης μεταξύ των δύο κρατών της διαμελισμένης κορεατικής χερσονήσου.

Η ιστορική στιγμή, η κίνηση που πιστοποίησε την ειρηνευτική προσπάθεια και των δύο πλευρών, καταγράφηκε σε μία φωτογραφία, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να καταστήσει υποψήφιους για το Νόμπελ Ειρήνης τους πρωταγωνιστές της.

Η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, η επονομαζόμενη και «Πρώτη Αδερφή», Κιμ Γιο Γιονγκ, ανταλλάσσει θερμή χειραψία με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζάε Ιν. Τόσο ο αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, όσο και ο πρώτος πολίτης της Σεούλ, εκδηλώνουν την ικανοποίησή τους με ένα πλατύ χαμόγελο.

Λίγο αργότερα, όντας μαζί στην εξέδρα, συμμετέχουν ακόμη και στο «παραδοσιακό κύμα» που κάνουν οι φίλαθλοι, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει θέληση, μπορούν να ξεπεραστούν ακόμη και οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες, προς όφελος των λαών και των απλών ανθρώπων, των πρώτων και μεγαλύτερων θυμάτων σε περίπτωσης πολεμικής σύρραξης.ΣΧΟΛΙΑ (6)

BasT

Δεν θέλω μακακίες του τύπου... "Άμα υπάρχει η θέληση κλπ κλπ". Από τη μιά μεριά, έχεις ένα δημοκρατικό - ανταγωνιστικό πολίτευμα και από την άλλη έχεις ένα κλεπτοκρατικό - φεουδαρχικό με Μέγα Φεουδάρχη έναν απόγονο μιας άκρως καταπιεστικής-φασιστικής δυναστείας. Και η Πρώτη Αδερφή δεν ήρθε στο Νότο για ειρήνη. Δεν αφήνει τη Μάσα ο κάθε δικτατορίσκος και η συμμορία του. Από προσωπική ματαιοδοξία ήρθε να κάνει αυτό που δεν επιτρέπει στους υπήκοους του Φέουδου. Να επισκεφτεί μια κανονική χώρα.

Πόπη

Νόμπελ Ειρήνης δεν δίνεται σε κομμουνιστές, μην έχουμε αυταπάτες.

Όταν υπάρχει ΤΙ;

Όταν υπάρχει ΧΡΗΜΑ όλα γίνονται μάλλον εννοείτε

Κιμ

Ο Προεδρος απο κατω και αυτη απο πανω ....

Μανώλης..

Λες να του αρέσουν οι αδερφές;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΆΛΑ

Για να μην κουράζεται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

garcia

«Αφού παρέλαβα το τρίτο αστέρι Μισελέν, κάλεσα την ομάδα μου για να τους ενημερώσω για μια σημαντική απόφαση: το 2019 θα είναι η τελευταία σεζόν για το Ντάνι Γκαρθία» έγραψε ο σεφ στο Twitter

_104390333_050684901-1

 Μέσα σε μια εβδομάδα, προκλήθηκαν ζημιές σε 1.600 ραντάρ - Περισσότερα από 250 έχουν καταστραφεί ολοσχερώς - Σήμερα το Κοινοβούλιο στη Γαλλία επικύρωσε το «πάγωμα» στον φόρο επί των καυσίμων

2