Εντυπωσιακό θέαμα στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότια Κορέα
Το Ολυμπιακό Στάδιο της Pyeongchang καλωσόρισε και τις 92 χώρες με περίπου 3.000 αθλητές - όλα τα μάτια στράφηκαν στους αθλητές της Βόρειας και της Νότιας Κορέας που μπήκαν στο στάδιο μαζί για πρώτη φορά
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2018 έκαναν πρεμιέρα στην Pyeongchang, την Παρασκευή, καθώς η τελετή έναρξης διεξήχθη στο κεντρικό στάδιο, σηματοδοτώντας την έναρξη των 23ων Αγώνων.
Το Ολυμπιακό Στάδιο της Pyeongchang καλωσόρισε και τις 92 χώρες με περίπου 3.000 αθλητές, με όλα τα μάτια να στρέφονται με ανυπομονησία στους αθλητές της Βόρειας και της Νότιας Κορέας που μπήκαν στο στάδιο μαζί για πρώτη φορά, ενωμένοι.
Κλείσιμο
Δόθηκε επίσης μεγάλη προσοχή στους Ρώσους αθλητές που εμφανίστηκαν υπό το banner «Ολυμπιακοί αθλητές από τη Ρωσία», με 169 Ρώσους να λαμβάνουν μέρος παρά το ρωσικό σκάνδαλο για το ντόπινγκ, που είχε αποτέλεσμα να απαγορευθεί η συμμετοχή της χώρας από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Η Κορέα ήταν το τελευταίο έθνος που θα μπει στο γήπεδο.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.