Η Μελάνια δείχνει «κόκκινη κάρτα» στον Τραμπ

Η Μελάνια δείχνει «κόκκινη κάρτα» στον Τραμπ

Ο διεθνής Τύπος σχολιάζει πόσο βαθιά είναι η κρίση στο γάμο τους -Η ταπεινωμένη «Πρώτη Κυρία» κάνει την επανάστασή της 

Η Μελάνια δείχνει «κόκκινη κάρτα» στον Τραμπ
Η κρίση στο γάμο Μελάνιας- Τραμπ κάνει το γύρο του κόσμου με τον διεθνή Τύπο να σχολιάζει τα «σύννεφα» που έχουν μαζευτεί στη σχέση τους. Ένα 24ωρο μετά την «ανταρσία» της Πρώτης Κυρίας να πάει με δικό της αυτοκίνητο στον Καπιτώλιο και να ντυθεί στα λευκά, ο ξένος Τύπος σχολιάζει πως η Σλοβένα καλλονή δείχνει «κόκκινη κάρτα» στον Αμερικανό Πρόεδρο. Το λευκό χρώμα που είχε το ταγέρ της το είχαν επιλέξει οι γυναίκες Γερουσιαστές των Δημοκρατικών πριν από ένα χρόνο στην παραδοσιακή ομιλία του προέδρου για την Κατάσταση του Έθνους αλλά και οι σουφραζέτες, το γυναικείο κίνημα το 1900. 

«Πόσο βαθιά είναι η κρίση στο γάμο της Μελάνιας και του Τραμπ»;, διερωτάται σε σημερινό δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα «Bild» επισημαίνοντας ότι το προεδρικό ζεύγος έχει πράγματι προβλήματα στο γάμο του.

«Γιατί η Μελάνια δεν χωρίζει»; είναι ένα ερώτημα που σχολιάζει έντονα ο αμερικανικός Τύπος παραπέμποντας στο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστεί τον Μπιλ Κλίντον.    

Κλείσιμο
«Το πολιτικό διακύβευμα ενός διαζυγίου είναι μεγάλο και σκληρό στην περίπτωση της Μελάνια», υπογραμμίζει το γαλλικό περιοδικό «Gala» στην ιστοσελίδα του.
   
Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ έχει στην ουσία «έναν λευκό γάμο». Η Μελάνια δηλαδή μένει μαζί του για τα μάτια του κόσμου αλλά και για χάρη του λατρεμένου και μονάκριβου γιου της, Μπάρον.
   
Η Μελάνια, πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία, επιλέγει να απολαμβάνει τα όσα της δίνει απλόχερα ο τίτλος της «Πρώτης Κυρίας »: βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και ξέρει καλά ότι από ένα διαζύγιο αυτή θα βγει χαμένη. Ο Τραμπ όχι μόνο θα την αντικαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά θα σχολιαστεί ότι δεν έπρεπε να τον παρατήσει αφού υπάρχουν και άλλες απατημένες σύζυγοι πρώην προέδρων των ΗΠΑ που ανέχτηκαν τις «ερωτικές αταξίες» των αντρών τους. 

Βεβαίως, όπως επισημαίνουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο Τραμπ έχει ανοίξει «μέτωπο» με τις περισσότερες αμερικανικές εφημερίδες,κατά συνέπεια, πολλά από τα δημοσιεύματα πιθανόν να μεγεθύνουν το πρόβλημα στη σχέση του ζεύγους. 

Πόσο βαθιά είναι η κρίση στο γάμο τους;

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Bild», χθες δεν ήταν η πρώτη «ψυχρή» δημόσια εμφάνιση της Μελάνια (με τον Τραμπ είναι παντρεμένη από το 2005). Ωστόσο,η Μελάνια ακολουθώντας τα χνάρια της Χίλαρι, υπομένει κάθε είδους σεξουαλικές φήμες που ακούγονται συνεχώς για τον σύζυγό της. 

Δεν είναι τυχαίο ότι, αφότου ο Τραμπ ανέλαβε τα ηνία των ΗΠΑ, η Μελάνια και ο γιος τους Μπάρον μετακόμισαν από τη Νέα Υόρκη στο Λευκό Οίκο έξι μήνες αργότερα.Τότε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου προσπαθούσε να «μπαλώσει» τα κακόβουλα σχόλια που είχε κάνει ο πρόεδρος για τις γυναίκες -κυρίως για γυναίκες δημοσιογράφους-επισημαίνοντας κι ότι η Μελάνια δεν ήθελε να αλλάξει σχολείο στον γιο της στα μέσα της χρονιάς.    

Την ίδια ώρα, η εκπρόσωπος της Μελάνια, Στέφανι Γκλίφορντ δηλώνει  επανειλημμένως ότι δεν τρέχει τίποτα στη σχέση του προεδρικού.

Για τον πολιτικό αναλυτή του CNN, Βολφ Μπλίτσερ,δεν είναι τυχαίο ότι το βιβλίο «Φωτιά και Οργή » που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ σχολιάζει ότι ο Τραμπ φέρεται να έχει «ανάρμοστη σχέση» με την 29χρονη υπεύθυνη επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο, Χόουπ Χικς: μία υπόθεση που παραπέμπει στο ροζ σκάνδαλο Κλίντον.Μόνο που λείπει ο λεκές...  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης