Μάλτα: Οχτώ συλλήψεις υπόπτων για τη δολοφονία της δημοσιογράφου των Panama Papers

Μάλτα: Οχτώ συλλήψεις υπόπτων για τη δολοφονία της δημοσιογράφου των Panama Papers

Σύμφωνα με την ανακοίνωση και οι οχτώ είναι Μαλτέζοι και οι περισσότεροι έχουν φάκελο στην αστυνομία - Η δολοφονία της, τον Οκτώβριο, είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ

Τη σύλληψη οχτώ υπόπτων για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Καρουάνα Γκαλιζία από τη Μάλτα που ερευνούσε τα Panama Papers ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός της χώρας Τζόζεφ Μουσκάτ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση και οι οχτώ είναι Μαλτέζοι και οι περισσότεροι έχουν φάκελο στην αστυνομία, χωρίς ο Μουσκάτ να δίνει περισσοτερες πληροφορίες.

Η δολοφονία της Γκαλιζία έγινε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου.

Η οικογένεια της Μαλτέζας δημοσιογράφου έχει κινηθεί νομικά κατά της αστυνομίας της Μάλτας τονίζοντας ότι η έρευνα για τη δολοφονία δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη καθώς διεξάγεται από υψηλόβαθμο αξιωματικό που, όμως, είναι παντρεμένος με έναν από τους υπουργούς τους οποίους ερευνούσε η Γκαλιζία.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

uli chris

Να αφιερώσουν μία πτέρυγα του Guantanamo και να κλείσουν μέσα όλους όσους περιλαμβάνονται στα Panama Papers και να πάνε να.... [...]!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cbx_2

Μία εξακύλινδρη Honda CBX-Β του 1981 με μόλις 3 χλμ στο οδόμετρο, πουλήθηκε σε δημοπρασία. Η μοτοσυκλέτα είναι ακόμη στην παλέτα μεταφοράς του εργοστασίου.

jet

Η συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας ήταν τόσο ακραία και επικίνδυνη για τους συνεπιβάτες της, που το αεροσκάφος υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο Λονδίνο, συνοδεία μαχητικών τζετ της RAF