Λας Βέγκας: Ο σερίφης λέει ότι ο μακελάρης μπορεί να είχε συνεργό - Τον «γειώνει» το FBI

Λας Βέγκας: Ο σερίφης λέει ότι ο μακελάρης μπορεί να είχε συνεργό - Τον «γειώνει» το FBI

«Πιστεύετε ότι όλα αυτά τα έκανε μόνος του;» αναρωτήθηκε ο Τζόσεφ Λομπάρντο εστιάζοντας στον αριθμό των όπλων και των πυρομαχικών που είχε στο δωμάτιό του ο Πάντοκ - «Ο σερίφης πρέπει να χρησιμοποιεί μόνο τα γεγονότα» απάντησε άμεσα εκπρόσωπος του FBI

Λας Βέγκας: Ο σερίφης λέει ότι ο μακελάρης μπορεί να είχε συνεργό - Τον «γειώνει» το FBI
Σε πλήρη σύγχυση φαίνεται ότι βρίσκονται οι αμερικανικές αρχές σχετικά με τα κίνητρα και τις κινήσεις του 64χρονου μακελάρη του Λας Βέγκας.

Ενώ μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης η βασική θεωρία τους ήταν ότι επρόκειτο για «μοναχικό λύκο», ο σερίφης του Λας Βέγκας στην τελευταία ενημέρωση άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανόν ο Στίβεν Πάντοκ να είχε κάποιον άγνωστο συνεργό.

«Πιστεύετε ότι όλα αυτά τα έκανε μόνος του;» αναρωτήθηκε ο Τζόσεφ Λομπάρντο εστιάζοντας στον αριθμό των όπλων και των πυρομαχικών που είχε στο δωμάτιό του. «Πρέπει να υποθέσουμε ότι θα πρέπει να είχε κάποια βοήθεια σε κάποιο σημείο» πρόσθεσε ο σερίφης.

Κατά τον ίδιο υπάρχουν και αποδείξεις ότι ο 64χρονος δεν ήθελε να αυτοκτονήσει - όπως τελικά συνέβη όταν έκαναν έφοδο οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας - αλλά είχε σχεδιάσει την αποχώρησή του από το ξενοδοχείο από το οποίο σκότωσε 59 ανθρώπους και τραυμάτισε περισσότερους από 500.

Κλείσιμο
Ο Λομπάρντο αποκάλυψε, επίσης, ότι μια εβδομάδα πριν το μακελειό ο Πάντοκ είχε νοικιάσει μέσω Airbnb ένα διαμέρισμα από το οποίο είχε οπτική επαφή με ένα άλλο φεστιβάλ, το Life is Beautiful.

Διαφορετική, ωστόσο, άποψη από τον σερίφη του Λας Βέγκας είχε ο εκπρόσωπος του FBI στις έρευνες, ο οποίος παίρνοντας το λόγο αμέσως μετά τον Λομπάρντο φρόντισε να «γειώσει» τη θεωρία αυτή λέγοντας «οι θεωρίες είναι καλές και όλοι μπορούν να έχουν μια. Αλλά εγώ πρέπει να χρησιμοποιήσω τα γεγονότα. Και ο σερίφης πρέπει να κάνει το ίδιο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης