Ο Αλεξέι Ναβάλνι «ξετρύπωσε» την πολυτελή εξοχική κατοικία του Πούτιν

Ο Αλεξέι Ναβάλνι «ξετρύπωσε» την πολυτελή εξοχική κατοικία του Πούτιν

Το «κρησφύγετο» των διακοπών του Ρώσου προέδρου έπαψε πλέον να αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό - Η τεράστια πολυτελής βίλα Segren βρίσκεται στα σύνορα με την Φινλανδία και είναι καλά κρυμμένη ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση

Ο Αλεξέι Ναβάλνι «ξετρύπωσε» την πολυτελή εξοχική κατοικία του Πούτιν
Viral έγινε το βίντεο που έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα ο σφοδρός επικριτής του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, που έχει βάλει στόχο να «εκθρονίσει» τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Στο βίντεο, που αναρτήθηκε στο Youtube και μέσα σε 24 ώρες το είδαν περισσότεροι από 1.800.000 χρήστες, ο Ναβάλνι αποκαλύπτει την μυστική βίλα του Βλαντιμίρ Πούτιν, στην οποία ο Ρώσος πρόεδρος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στις διακοπές του.

Η πολυτελής «Villa Segren» βρίσκεται σε ένα νησάκι στα σύνορα με την Φινλανδία, έχει έκταση 1.500 τ.μ., διαθέτει ελικοδρόμιο, βοηθητική κατοικία για το προσωπικό, αποβάθρα, ξενώνα και γκαράζ. Η θερινή κατοικία του Ρώσου προέδρου είναι καλά κρυμμένη ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση και μόνο με drone έγινε δυνατή η αποκάλυψή της.



Στην ίδια βίλα την δεκαετία του '80 γυρίστηκε η σοβιετική εκδοχή του Σέρλοκ Χολμς για την ρωσική τηλεόραση. Στο βίντεο το ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσης στη Ρωσία υποστηρίζει πως η βίλα ανήκει σε στενούς φίλους του Ρώσου προέδρου αλλά στην πραγματικότητα προορίζεται για δική του χρήση.
Κλείσιμο

«Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ένα από τα σχέδια διαφθοράς του Βλαντιμίρ Πούτιν. Τα προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα ονόματα στενών του φίλων, που έχουν γίνει εξαιρετικά πλούσιοι τα τελευταία 17 χρόνια», υποστηρίζει στο βίντεο ο Ναβάλνι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης