Ένας και μόνο αστυνομικός κατάφερε να εξουδετερώσει τους 4 από τους 5 τρομοκράτες οι οποίοι σκόρπισαν τον τρόμο σήμερα τα ξημερώματα στην Καμπρίλς, λίγες ώρες μετά από την πολύνεκρη επίθεση στην τουριστική λεωφόρο Λας Ράμπλας της Βερκελώνης.
Σύμφωνα με αξιωματούχο της καταλανικής αστυνομίας, ο αστυνομικός του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πυροβόλησε και σκότωσε τους 4 από τους 5 άνδρες οι οποίοι παρέσυραν με το όχημά τους πλήθος περαστικούς σε παραλιακή δρόμο της πόλης Καμπρίλς, σκοτώνοντας μια γυναίκα και αφήνοντας πίσω τους πολλούς τραυματίες.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα μία εκ των τραυματιών που παρασυρθεί από το όχημα των δραστών υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό της χθεσινής διπλής επίθεσης σε 14 άτομα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.