«Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης» χορηγός σε... γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

«Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης» χορηγός σε... γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Θύελλα αντιδράσεων όταν οι παίκτριες εμφανίστηκαν στο γήπεδο με την φανέλα του Club Paradise

«Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης» χορηγός σε... γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Γαλλία η πρόσφατη εμφάνιση των παικτριών της ομάδας ποδοσφαίρου Pollestre σε φιλικό αγώνα, με φανέλες οι οποίες έφεραν το σηματάκι του Club Paradise, μιας ιδιαίτερα επικερδούς επιχείρησης η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως... «ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης».



Κλείσιμο
Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα (η οποία διαθέτει μάλιστα και εφηβικό και παιδικό τμήμα) επέλεξε να προωθήσει μια τέτοιου είδους επιχείρηση, προκάλεσε την οργή πολλών φιλάθλων το περασμένο σαββατοκύριακο, όταν οι παίκτριες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά με την φανέλα του χορηγού τους.



Το κλαμπ που λειτουργεί ως οίκος ανοχής βρίσκεται στην ισπανική πόλη Λα Τζονκέρα, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, και είχε αγοράσει τις στολές της ομάδας πριν από μερικά χρόνια, όπως δήλωσε μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο πρόεδρος της Pollestre.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι παίκτριες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φορέσουν τις στολές και το αντιμετώπισαν σαν αστείο.



Δεν είχε ωστόσο την ίδια γνώμη και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Αθλητισμού της περιφέρειας των Πυρηναίων, που έγινε έξαλλος με την εμφάνιση των αθλητριών. «Δεν μπορώ να δεχτώ να διαφημίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα με τις φανέλες της μια επιχείρηση που απέχει έτη φωτός από τις αξίες του αθλητισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Robert Olive.

«Οι πολιτικοί δεν έχουν ιδέα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές ομάδες. Πρέπει να μας βοηθούν περισσότερο με επιχορηγήσεις και όχι απλώς να μας επικρίνουν», απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας, και μάλλον έχει δίκιο.




Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο, αλλά έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπου η κρίση έχει οδηγήσει τις ομάδες στην αναζήτηση... κάθε είδους χορηγών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και ο Βουκεφάλας της Λάρισας, που το 2012 είχε συνάψει συνεργασία με τον... «Οίκο Εποχής» της κυρίας Σούλας. 

Δείτε βίντεο:
«Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης» χορηγός σε... γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης