Επίθεση στο Λονδίνο: Το Ισλαμικό Κράτος πανηγυρίζει, αλλά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη
Τζιχαντιστές υπόσχονται και άλλες ανάλογες ενέργειες στο μέλλον - «Αίμα για αίμα» έγραψε ένας άλλος, για την επιχείρηση των Αμερικανών εναντίον των τζιχαντιστών
Η παράνοια στο μεγαλείο της... Οι οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους πανηγυρίζουν στο διαδίκτυο για την επίθεση έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, ωστόσο κανείς εκπρόσωπος των τζιχαντιστών
δεν ανέλαβε την ευθύνη για την πραγματοποίησή της.
Οι ακόλουθοι των δικτύων του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ISIL), αποκάλεσαν τον δράστη «ευλογημένο» και κάλεσαν τους μαχητές να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Ένας έγραψε «αίμα για αίμα», υποστηρίζοντας πως αυτός είναι ο τρόπος εκδίκησης για την επιχείρηση του αμερικανικού στρατού εναντίον των τζιχαντιστών.
«Η μάχη μας στο έδαφός σας μόλις ξεκίνησε», ανέφερε ένας άλλος, προϊδεάζοντας για περαιτέρω επιθέσεις από «μοναχικούς λύκους», είτε με εντολή από το Ισλαμικό Κράτος, είτε με δική τους πρωτοβουλία.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.