Παρουσία Ερντογάν οι κηδείες των πρώτων πέντε νεκρών αστυνομικών από τη διπλή έκρηξη στην Πόλη

Παρουσία Ερντογάν οι κηδείες των πρώτων πέντε νεκρών αστυνομικών από τη διπλή έκρηξη στην Πόλη

Την ίδια ώρα διεξάγεται μεγάλη συγκέντρωση κατά της τρομοκρατίας

Παρουσία Ερντογάν οι κηδείες των πρώτων πέντε νεκρών αστυνομικών από τη διπλή έκρηξη στην Πόλη
Εντύπωση προκάλεσε στις κηδείες των αστυνομικών που σκοτώθηκαν κατά την τρομοκρατική επίθεση  η ομιλία του αρχηγού της αστυνομίας ενώπιον του Τούρκου Προέδρου και του Τούρκου Πρωθυπουργού. «Με όλο τον σεβασμό αλλά θέλω κάτι να πω: Εσείς ποιανού σκυλιά είστε, αυτό να μας πείτε», ανέφερε κατά την ομιλία του (υπονοώντας τους τρομοκράτες).

Νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έκανε δηλώσεις και στα νοσοκομεία που βρέθηκε για να ενημερωθεί από κοντά για την κατάσταση των τραυματιών που μεταφέρθηκαν  σε διάφορα νοσοκομεία της Πόλης.

«Θα πολεμήσουμε την τρομοκρατία μέχρι τέλους. Κανείς να μην έχει αμφιβολία για αυτό. Αυτοί που το έκαναν θα πρέπει να ξέρουν ότι θα πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα. Γίνονται όλες οι απαραίτητες έρευνες. Περιμένουμε στη συνέχεια από τον Υπουργό Εσωτερικών  λεπτομερείς δηλώσεις», ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Κλείσιμο
Ο ίδιος είπε ότι δύο άτομα βρίσκονται στην εντατική έχοντας ακόμη τις αισθήσεις τους και ίσως  βγουν σύντομα από την εντατική.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε ότι αν και ακόμα δεν έχουν πολλά στοιχεία για τους βομβιστές,  σχεδόν χωρίς καμία αμφιβολία πίσω από την επίθεση κρύβεται το ΡΚΚ. «Μπορεί ακόμα να μην έχουμε όλα τα στοιχεία, όμως κατά πάσα  πιθανότητα την επίθεση την έκανε το ΡΚΚ».

Είπε επίσης ότι όπως η οργάνωση Γκιουλέν πήρε το μάθημά της στις 15 Ιουλίου έτσι υπάρχει  θέληση και δύναμη για να διαλυθούν και το ΡΚΚ και το ISIS ή οποιαδήποτε άλλη τρομοκρατική οργάνωση.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης