Βίντεο: Η έκρηξη «μεταδόθηκε» απευθείας και ακούστηκε ως την άλλη πλευρά της Κωνσταντινούπολης

Βίντεο: Η έκρηξη «μεταδόθηκε» απευθείας και ακούστηκε ως την άλλη πλευρά της Κωνσταντινούπολης

Τρομοκρατημένοι εργαζόμενοι τρέχουν να σωθούν, ενώ δυο νέοι που έπαιζαν μουσική στην ασιατική πλευρά της πόλης σκύβουν φοβισμένοι όταν ακούν τον ήχο 

Βίντεο: Η έκρηξη «μεταδόθηκε» απευθείας και ακούστηκε ως την άλλη πλευρά της Κωνσταντινούπολης
Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την βομβιστική επίθεση του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη, αποτυπώνουν την σφοδρότητα της διπλής έκρηξης που σκόρπισε το θάνατο.

Στο πρώτο βίντεο, άνθρωποι της Μπεσίκτας φαίνονται να βρίσκονται σε απευθείας σύνδεση, ενώ παρουσίαζαν τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Μπούρσασπορ. Ξαφνικά, και ενώ από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες παρακολουθούσαν δεκάδες πολίτες από τα σπίτια τους, ακούν έναν διαπεραστικό θόρυβο που κάνει τους πάντες αρχικά να σκύψουν αντανακλαστικά και στην συνέχεια να τρέξουν έξω από το στούντιο για να σωθούν. 

Κλείσιμο
Βίντεο-Ντοκουμέντο - Έκαναν ζωντανή μετάδοση κατά τη διάρκεια της έκρηξης:



Την ίδια ώρα, στην ασιατική πλευρά της πόλης (το γήπεδο έξω από το οποίο έγιναν οι εκρήξεις βρίσκεται στην ευρωπαϊκή), δύο νέοι παίζουν μουσική, καθισμένοι σε ένα πάρκο. Ένας τρίτος φίλος τους τραβάει το βίντεο και ξαφνικά στο βάθος φαίνεται ολοκάθαρα ένα τεράστιο «μανιτάρι» φωτιάς από τις εκρήξεις. Οι δύο που παίζουν μουσική δεν έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί, καθώς ο ήχος δεν έχει φτάσει ακόμα. Πριν καλά καλά τους προειδοποιήσει όμως ο χειριστής της κάμερας, ο ήχος ακούγεται προκαλώντας τρόμο και κάνοντάς τους να τρέξουν φοβισμένοι!

Βίντεο-Ντοκουμέντο - Η έκρηξη φάνηκε και ακούστηκε από την άλλη πλευρά της πόλης:



Τα βίντεο από το σημείο της επίθεσης είναι συγκλονιστικά:








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης